Έκρηξη αντιοξειδωτικών συστατικών σε 5 πιάτα!

ekrhskhantiokseidotikon_home.jpg

06

Παγωμένη φασολοσαλάτα!

Ψιλοκόψτε πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατέψτε τα σε ένα μπολ με βρασμένα φασόλια! Προσθέστε ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και ότι από τα 3 σας αρέσει περισσότερο: άνηθο, μαϊντανό ή σέλινο!

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr υπό την επιμέλεια της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Χρυσάνθης Βλαχάκη