Έκρηξη αντιοξειδωτικών συστατικών σε 5 πιάτα!

ekrhskhantiokseidotikon_home.jpg

02

Σαλάτα με σπανάκι και σος μελιού

Βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ φρέσκο σπανάκι καλά πλυμένο, ένα ματσάκι ρόκα και ζουμερά ντοματίνια. Φτιάξτε σε ένα ποτηράκι τη σος μελιού βάζοντας 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι, 2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο, 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα και λίγο αλάτι και χτυπήστε τα με το μιξεράκι του καφέ. Προσθέστε τη σος στα φρέσκα λαχανικά λίγο πριν την κατανάλωση. Αν σας αρέσει προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας τριμμένη παρμεζάνα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!