Αλλαντικά NIKAS: Κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φετινή Ho.Re.Ca.

deltia typoy_nikasfoodservice.jpg

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2010. Άκρως δυναμική και – όπως πάντα – γευστική υπήρξε η παρουσία της NIKAS και στη φετινή έκθεση Ho.Re.Ca., που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 και 25 Ιανουαρίου 2010 στο Πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Αθηνών. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η NIKAS συμμετείχε στη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία αν και σχετικά νέα ως θεσμός, έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της και να εξελιχθεί σε ορόσημο του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου. Με ένα πραγματικά εντυπωσιακό περίπτερο και τα μοναδικά προϊόντα της, η αγαπημένη εταιρεία αλλαντικών κατάφερε να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από τους δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες που επισκέφθηκαν τη φετινή Ho.Re.Ca..

Η παρουσία της NIKAS στην έκθεση ήταν το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας της εταιρείας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών (Chefs’ Club), που επίσης υποστηρίζει συστηματικά το θεσμό της Ho.Re.Ca., ως διοργάνωσης που προωθεί την ποιότητα στον κλάδο των ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ. «Στο πέμπτο μόλις έτος πραγματοποίησής της, η Ho.Re.Ca., ανανεωμένη και πληρέστερη από ποτέ, απέδειξε πως παρέχει ένα σημαντικό βήμα για την προβολή πολλών ελληνικών, όπως η NIKAS, αλλά και πολυεθνικών εταιρειών, σε μια εποχή που οι καταναλωτές είναι όλο και περισσότερο απαιτητικοί ως προς την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που επιλέγουν», δήλωσε η Ζέτα Χειμωνίδου, Marketing Director, Nikas Group of Companies.NIKAS 2

Μεταξύ των πολλών παράλληλων εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην έκθεση, πραγματοποιήθηκε και ο ζωντανός διαγωνισμός για το πιο δημιουργικό σάντουιτς που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών (Chefs’ Club), με την υποστήριξη της NIKAS. Η εταιρεία στήριξε χορηγικά την όλη προσπάθεια και χάρισε πλούσια έπαθλα και δώρα στην ομάδα των Everest, που αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού. Επιπλέον, αυτή τη φορά η NIKAS, επεφύλαξε και άλλες πεντανόστιμες εκπλήξεις για όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό της στην έκθεση: Καθημερινά μεταξύ 16:00 και 17:00, ο έμπειρος chef Χρήστος Τζαβαράκος, παίρνοντας έμπνευση από τα προϊόντα NIKAS εκτελούσε live συνταγές για δημιουργίες με κατίκι, ορεκτικά, κρύα πιάτα και φυσικά… σάντουιτς!