Έτοιμη για παραλία σε χρόνο ρεκόρ!

etoimhgiaparalia_home.jpg

01

etoimhgiaparalia

1. Χάσε άμεσα τα περιττά κιλά μειώνοντας την όρεξή σου!

Αν τα περιττά σου κιλά σε προβληματίζουν τότε ακολούθησε οπωσδήποτε τις παρακάτω απλές συμβουλές και ξεφορτώσου τα μια για πάντα:

α. Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα σωστό πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες (πχ δημητριακά ολικής αλέσεως), γαλακτοκομικά χαμηλών λιπαρών και φρέσκα φρούτα.

β. Κατανάλωσε πολλά μικρά γεύματα. Αν καταναλώνεις ένα μικρό γεύμα κάθε περίπου 3 ώρες τότε δύσκολα θα νιώσεις έντονη πείνα μέχρι το επόμενο γεύμα κι επομένως θα είσαι λιγότερο επιρρεπής σε διατροφικές ατασθαλίες.

γ. Κατανάλωσε όσο πιο αργά μπορείς το γεύμα σου: Το σώμα αργεί να αντιληφθεί ότι έχει χορτάσει…

δ. Πρόσθεσε πολλές φυτικές ίνες στην διατροφή σου: Οι φυτικές ίνες προκαλούν κορεσμό, άρα μειώνουν σημαντικά την τάση για διατροφικά παραπτώματα… Να έχεις πάντοτε σαλάτα μαζί με το γεύμα σου, επέλεξε φρούτα για σνακ, αντικατέστησε το λευκό ψωμί και τα ζυμαρικά με τα αντίστοιχα ολικής αλέσεως και προτίμησε δημητριακά ολικής αλέσεως για το πρωινό σου!

ε. Απομάκρυνε τη σκέψη σου από το φαγητό! Φρόντισε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα κάθε φορά που νομίζεις ότι είσαι έτοιμη να ανοίξεις το ψυγείο. Ξεκίνησε μια δουλειά που την είχες αφήσει για αργότερα, πάρε τηλέφωνο μια φίλη σου ή βγάλε μια βόλτα το σκύλο σου!