29 Μυστικά για εύκολο καθάρισμα της κουζίνας και των κουζινικών σκευών!

mystikakouzinas_home.jpg

tn_26

3. Μουλιάστε! Αν έχετε νεροχύτη με δύο μέρη γεμίστε το ένα μέρος με σαπούνι και ζεστό νερό και αφήνετε μέσα τα σκεύη και τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος (το ίδιο μπορείτε να κάνετε με μια μικρή λεκανίτσα). Έτσι τα λίπη δεν θα προλαβαίνουν να στεγνώσουν πάνω στα σκεύη και το καθάρισμα θα ναι πολύ πιο εύκολο στο τέλος.

arrow_previous arrow_next