Η επιτυχία ή όχι σε μια συνταγή για ταραμοσαλάτα κρύβεται στο κατά πόσο αφράτη θα είναι. Με αυτή την συνταγή η ταραμοσαλάτα γίνεται πολύ αφράτη και πολύ νόστιμη!

Υλικά

180 γρ. ταραμά λευκό
80 γρ. ψωμί χωρίς κόρα
χυμός από 1 λεμόνι
1/2 λίτρο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό

Εκτέλεση

Μουλιάζεις το ψωμί σε νερό και το στύβεις καλά. Χτυπάς το κρεμμύδι στο μπλέντερ και προσθέτεις τον ταραμά. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτεις λίγο λίγο το ψωμί και το λάδι. Τέλος προσθέτεις τον χυμό λεμονιού και χτυπάς μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.

Πηγή: Ευτύχης Μπλέτσας (bletsas.gr)