Μοσχαρίσιες μπριζόλες με ντομάτες και μαύρες ελιές

5122768_blog.jpg
Υλικά για 6 άτομα
 
6 μοσχαρίσιες μπριζόλες
4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελιές ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
 
 
Εκτέλεση 
 
Βάζετε σε ένα τηγάνι τις μπριζόλες μαζί με το ελαιόλαδο και τις αφήνετε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, σε μέτρια φωτιά. Τις βάζετε σε ένα πυρέξ. Στο ίδιο τηγάνι που είχατε τις μπριζόλες ρίχνετε το σκόρδο, τις ελιές, τη ντομάτα, το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά και ρίχνετε και πάλι στο τηγάνι τις μπριζόλες. Τις αφήνετε να σιγοβράσουν μαζί με τη σάλτσα για περίπου 10 λεπτά και σερβίρετε μαζί με ρύζι ή πουρέ.  
 
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr