Κοτόπουλο Acapulco

new9_5138763_blog.jpg
Υλικά (Μερίδες συνταγής 2)
 
2 (220 γρ. το ένα) φιλέτα από στήθος κοτόπουλου χωρίς την πέτσα ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σούπας σκόνη τσίλι
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 κούπα ψιλοκομμένες πράσινες και πορτοκαλί πιπεριές
½ κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 πιπεριές  jalapeno
1 μεγάλη τομάτα ψιλοκομμένη
Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
10 σταγόνες σως καυτερής πιπεριάς
 

Εκτέλεση
 
Πασπαλίστε τα φιλέτα κοτόπουλου με της σκόνη τσίλι, το αλάτι και το πιπέρι. Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό σκεύος και σε μέτρια φωτιά ψήστε τα φιλέτα κοτόπουλου μέχρι να πάρουν ένα ροζ χρώμα. Σε ένα άλλο αντικολλητικό σκεύος ρίξτε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, την τομάτα και την καυτερή σως πιπεριού. Μετά από 5 λεπτά ψησίματος σε μέτρια φωτιά προσθέστε τα φιλέτα κοτόπουλου και αφήστε το μείγμα για λίγα λεπτά μέχρι να είναι έτοιμο.
 

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
 
Μερίδα:  ½ συνταγή
Θερμίδες: 323 kcal
Πρωτεΐνη: 23,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 30 γρ.
Λίπος: 13 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 5 γρ.
 
Πηγή: www.dietstories.gr