Αποφρακτική άπνοια και συσκευές CPAP για την αντιμετώπισή της

Οι ερωτήσεις από τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπνικής και αποφρακτικής άπνοιας στον ύπνο τους είναι πολλές, αφού τα συμπτώματα και η κατάσταση υγείας τους, εμποδίζουν από το να είναι ενεργοί στην καθημερινότητά τους. Έτσι αναζητούν λύσεις που να τους επιτρέπουν έναν καλό και ποιοτικό ύπνο, χωρίς προβλήματα.

Οι συσκευές CPAP και BIPAP είναι από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στην οξυγονοθεραπεία. Ένας τέτοιος εξοπλισμός θα μπορέσει να σας απαλλάξει από τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Οι μάσκες αυτές εφαρμόζουν πολύ καλά στο πρόσωπο και ο ασθενής μπορεί να κοιμηθεί εύκολα, φορώντας τες.

Η συσκευή cpap Löwenstein Prisma 20A διαθέτει όλες τις νέες βελτιωμένες λειτουργίες για ανακούφιση πίεσης στην εκπνοή, ενώ η χρήση της είναι πανεύκολη για κάθε χρήστη.

Μην έχετε άλλους ενδοιασμούς κατά πόσο ο υγραντήρας είναι απαραίτητος! Το 75% των ασθενών που δοκίμασε όλους τους τρόπους βελτίωσης της άπνοιας κατέληξε στην χρήση συσκευών bipap και cpap. Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το ότι η σταθερή ροή αέρα που ρέει μέσα και έξω από την μύτη έχει ως αποτέλεσμα τα επίπεδα της υγρασίας να είναι στα καλύτερα όρια. Έρευνες μάλιστα έχουν δείξει ότι όσοι είναι άνω των 60 επωφελούνται πάρα πολύ από την χρήση της μάσκας αυτής.

Ένα επίσης καινοτόμο μηχάνημα για συσκευές bipap είναι αυτό που θα βρείτε εδώ, με εγγύηση 3 έτη και τεχνολογία που επιτρέπει χαμηλή πίεση στην εκπνοή και μεγαλύτερη πίεση στην εισπνοή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς του e-shop ang-medicals.gr ή τηλεφωνώντας στο 210 69 94 869. Οι συσκευές οξυγόνου έρχονται στον χώρο σας Δωρεάν εφόσον είστε ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ.