Μανιτάρια με σάλτσα γιαουρτιού

fage_manitaria.jpg

Υλικά

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη ντομάτα
350 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα ή στην μέση ανάλογα με το μέγεθος
1 ½ κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές σούπας στραγγιστό γιαούρτι Total2 %
Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό

Εκτέλεση

    • Σοτάρουμε το κρεμμύδι ελαφρά στο χυμό τομάτας για 1 λεπτό, ανακατεύοντας περιστασιακά.
    • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχεία. Προσθέτουμε την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
    • Στη συνέχεια βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα μανιτάρια.
    • Σερβίρουμε τα πασπαλισμένα με μαϊντανό.

Chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος