Cheese Cake με Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

new40_cheesecake.jpg

Χρόνος Προετοιμασίας:40’ – 50’ Για 5 μερίδες

Υλικά
1 πακέτο Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 250g
3 κ.σ μαργαρίνη
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ

400g τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
300g (1 ½ κούπα) κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
90g (5 κ.σ κοφτές) ζάχαρη
1 βανίλια
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

100g φράουλες
100g βατόμουρα μαύρα
100g φραμπουάζ σε κονσέρβα
100g ζάχαρη καστανή

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μίξερ, λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι και ενσωματώνουμε. Στρώνουμε το μίγμα σε μια φόρμα-τσέρκι πιέζοντας το με ένα κουτάλι. Χτυπάμε το τυρί με τη ζάχαρη και τη βανίλια στο μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα, για 3’ και ύστερα ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος για να αφρατέψει το μίγμα. Στρώνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να παγώσει και μετά σερβίρουμε. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα φρούτα να βράσουν μαζί με τη ζάχαρη ανακατεύοντας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5’. Αφήνουμε τη μαρμελάδα να κρυώσει και τότε την περιχύνουμε πάνω στο cheese cake. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30’ και σερβίρουμε. Η διατροφολόγος σχολιάζει: Το αγαπημένο σας γλυκό σε μια ανάλαφρη συνταγή χωρίς να στερείστε την απόλαυση. Μπισκότο ολικής άλεσης με τυρί με χαμηλά λιπαρά και συνδυασμός φρούτων πλούσια σε αντιοξειδωτικά