Η Διατροφή των Εξετάσεων

new22_4866092_blog.jpg

05

Ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά, κατά προτίμηση εποχής

Άφθονο νερό

Μέχρι 2 καφέδες την ημέρα

Μία ισορροπημένη διατροφή μπορεί να παρέχει στον οργανισμό του μαθητή όλα τα απαραίτητα μίκρο- και μάκρο- θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη αντίστοιχα)

Πηνελόπη Δουβόγιαννη

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (BSc, Hons, RD)

Εξειδίκευση στην Παχυσαρκία (PG Certificate Obesity Science & Management)