Ο ΟΜΗΡΟΣ στις «Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές» του Chef’s Club

deltia typou 3_DSC03655.JPG

Ο ΟΜΗΡΟΣ, για άλλη μία φορά στηρίζει τον Τουρισμό, τον κλάδο που θα συμβάλλει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Στις δύο ημέρες (30 και 31 Μαΐου 2011) που πραγματοποιήθηκαν οι «Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές» του Chef’s Club στην Πλατεία Κλαυθμώνος οι βραβευμένοι chef του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ έδειξαν το ταλέντο τους και ανταποκρίθηκαν επάξια στα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν. Ο επικεφαλής των Τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης-Chef και Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής κ. Αντώνης Καρπούζης ήταν υπεύθυνος για τη διακόσμηση με λουλούδια από λαχανικά της υδρογείου που κοσμούσε το κέντρο της πλατείας, ενώ τη δεύτερη ημέρα συνεισέφερε μαζί με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη δημιουργία της μεγαλύτερης ελληνικής χωριάτικης σαλάτας που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για βραβείο Γκίνες.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη βράβευση της Μαρίας Λόη, της γνωστής από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις chef, που αποτελεί πλέον την πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η κα Λόη τιμήθηκε για την προσφορά της από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Νικόλαο Κανελλόπουλο.

DSC03546

DSC03625

DSC03629

omhros