Χάλκινο μετάλλιο για τον Κώστα Πούλιο στο Πανελλήνιο Μαραθωνίου με την υποστήριξη του TONOTIL

new13_Photo 1.jpg

Ιδιαίτερα σημαντική διάκριση στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας απέσπασε ο δρομέας Κώστας Πούλιος, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου. Σύμμαχος καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς και του αγώνα ήταν το Tonotil.

 

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού, Κώστας Πούλιος διανύοντας τα 42,195 μέτρα του Μαραθωνίου σε χρόνο 2:25:19 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, επιτυγχάνοντας διάκριση μεταξύ χιλιάδων συμμετεχόντων. Στο δύσκολο αυτό επίτευγμα, ο αθλητής είχε την ενεργή στήριξη του Tonotil, του συμπληρώματος που συμβάλλει στην τόνωση και ενίσχυση του οργανισμού.

Το Tonotil, προσφέροντας σωματική δύναμη και πνευματική διαύγεια, έδωσε το δικό του παρόν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, στηρίζοντας ενεργά τον αθλητισμό και τις αξίες του. Η Marketing Μanager της εταιρείας ΒΙΑΝ Α.Ε., κ. Σοφία Σπίθα-Καλλίτση, δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Συγχαίρουμε τον Κώστα Πούλιο για την επιτυχία του  και του ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες. Το Tonotil θα είναι δίπλα του υποστηρίζοντας τις προσπάθειές του».  

 

tonotil