NIKAS Food Service: Χρυσός Χορηγός της Λέσχης Αρχιμαγείρων

new8_Logo Nikas Food Service.jpg

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2010 – Με μία «χρυσή χορηγία» προς τη Λέσχη Αρχιμαγείρων, ο τομέας Food Service της NIKAS επισφράγισε πρόσφατα τη συνεργασία του με το γνωστό σε όλους μας Chef Club, που 18 χρόνια τώρα συμβάλλει στην ανάπτυξη και ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και εστίασης. Η χρυσή αυτή χορηγία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης της NIKAS για συνεργασίες που συντελούν στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ από την πλευρά της η Λέσχη Αρχιμαγείρων βρίσκει στο όνομα της NIKAS έναν πολύτιμο αρωγό στο έργο της προώθησης της ελληνικής κουζίνας.

Έχοντας ως κοινό γνώμονα την αναβάθμιση του χώρου της επαγγελματικής εστίασης στην Ελλάδα, η NIKAS Food Service και η Λέσχη Αρχιμαγείρων προχώρησαν σε αυτή τη σύμπραξη, με στόχο την ανταλλαγή της τεχνογνωσίας που διαθέτουν, ενώνοντας έτσι τα κορυφαίας ποιότητας και απαράμιλλης γεύσης αλλαντικά NIKAS με την εμπειρία του Chef Club στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας.

 

Σχετικά με τη συνεργασία, η κα. Ζέτα Χειμωνίδου, Marketing Director NIKAS, δήλωσε: «Η χορηγία  μας στην Λέσχη Αρχιμαγείρων, είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας και αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Η συνεργασία αυτή, στόχο έχει την ανάπτυξη του κλάδου των αλλαντικών, την υποστήριξη άξιων επαγγελματιών στον χώρο της εστίασης και βεβαίως την δημιουργία προτάσεων που προάγουν πάντα και πάνω από όλα την ποιότητα. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σφραγίζουμε μια συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων, η οποία απεικονίζει και την φιλοσοφία της εταιρίας μας: “ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ”».

 

Ο κ. Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων, πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη χορηγία της NIKAS, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να επιβραβεύονται οι προσπάθειές μας και να βρίσκουμε  ακόμη ένα σύμμαχο στο πρόσωπο της κορυφαίας εταιρείας αλλαντικών. Ευελπιστούμε πως μέσω αυτής της συνεργασίας θα πετύχουμε την περαιτέρω ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων διατροφής και θα δημιουργήσουμε γαστρονομικές προτάσεις υψηλών απαιτήσεων».

 

Υπενθυμίζεται πως η Λέσχη Αρχιμαγείρων συστάθηκε το 1992 με στόχο τη θεσμική της παρουσία και συμβολή σε θέματα γαστρονομίας καθώς και εκπαίδευσης. Μέλη της Λέσχης είναι καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι chef και pastry chef από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και μονάδες μαζικής εστίασης, καθώς και καθηγητές τουριστικών επαγγελμάτων.