Η επιτυχία έχει την υπογραφή του ΙΕΚ ΔΟΜΗ

new9_success domi1.jpg

35 χρόνια προσφέρει την αναβαθμισμένη εκπαίδευση που θέλετε!

 

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, το ισχυρό όνομα στην επαγγελματική εκπαίδευση, σας προσφέρει την αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση που αναζητάτε. Πενήντα τρεις σύγχρονες ειδικότητες, σε δέκα απόλυτα εξειδικευμένους τομείς σπουδών σας περιμένουν, σε τέσσερις υπερσύγχρονες δομές κατάρτισης που δημιούργησε το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Με τριάντα πέντε χρόνια καταξιωμένης και ανοδικής πορείας, έχοντας αποσπάσει έξι διεθνείς βραβεύσεις και διακρίσεις, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ σας προσφέρει υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης, ποιότητα σπουδών και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έχει τοποθετήσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Η ίδρυση του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης των σπουδαστών και των αποφοίτων του, ήταν μια ακόμη καινοτομία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που το καθιέρωσε ως κορυφαία επιλογή χιλιάδων σπουδαστών.

Σήμερα, έχοντας δημιουργήσει υπερσύγχρονα εργαστήρια και απόλυτα εξειδικευμένους τομείς σπουδών, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ προσφέρει τις πιο αξιόπιστες σπουδές, στις πιο περιζήτητες ειδικότητες και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Η διαχρονική παρακολούθηση των τάσεων και των εξελίξεων της αγοράς, οι αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες και επιστημονικούς οργανισμούς και το ανθρώπινο και ακαδημαϊκό δυναμικό, αποτελούν την καινοτομία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Το αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η επικοινωνία και ο προσανατολισμός στην ποιοτική εξυπηρέτηση, αποτελούν διαχρονικές αξίες του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που αναγνωρίζονται  από τους σπουδαστές του και επιβραβεύονται από διεθνείς φορείς και οργανισμούς. Όλα αυτά τα στοιχεία συνιστούν τις διαφορές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που για περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια, του προσφέρουν την πρώτη θέση, ως κορυφαία επιλογή.

LOGO IEK DOMHInfo: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr