Δύο μεγάλες βραβεύσεις για τις Λαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης

new9_photo laxanompoukies.jpg

Δύο τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν οι Λαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού Sial dOr και των Effie Awards Hellas 2010, ξεχωρίζοντας τόσο για την καινοτομία τους, όσο και για την επιτυχημένη εκστρατεία τους.

 

Συμμετέχοντας στην κατηγορία «Αλμυρά κατεψυγμένα τρόφιμα», του διαγωνισμού Sial dOr, που διοργανώνει η διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL με στόχο την ανάδειξη των πιο καινοτόμων προϊόντων, οι Λαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης βραβεύτηκαν ως το καλύτερο και πλέον καινοτόμο ελληνικό προϊόν. Σε συνέχεια της επιτυχία τους, οι Λαχανομπουκιές θα παρουσιαστούν και θα βραβευτούν στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Sial 2010, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

 

Επιπλέον, η πρωτότυπη καμπάνια της σειράς Λαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης με το σύνθημα «Κάντε Λαχανομπουκιές όχι πόλεμο», την οποία επιμελήθηκε η McCann Erickson, απέσπασε το Silver Effie Award. Η καμπάνια ξεχώρισε στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέων Προϊόντων ή Υπηρεσιών» των Effie Awards Hellas 2010, ενός θεσμού παγκοσμίως αναγνωρισμένου και ιδιαίτερα σημαντικού στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

 

Οι Λαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης «κατέκτησαν» γρήγορα μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας μία νέα υποκατηγορία στην αγορά των καταψυγμένων παναρισμένων προϊόντων, αυτή των παναρισμένων λαχανικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καινοτομία της σειράς πηγάζει από τη φύση του προϊόντος, που συνδυάζει τη γεύση, την ευκολία και τον υγιεινό χαρακτήρα, αποτελώντας μια δελεαστική πρόταση διατροφής για το οικογενειακό μεσημεριανό γεύμα ή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

 

Με τη διπλή βράβευση τους οι Λαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης επισφραγίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και παραμένουν πιστές στο στόχο τους για νόστιμη και υγιεινή διατροφή για όλη την οικογένεια.

 

mparmpastathisΛαχανομπουκιές Μπάρμπα Στάθης. Τα λαχανικά στην πιο απολαυστική εκδοχή τους!