ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!

new8_aggelakis.jpg

Η gourmet εμπειρία της Αγγελάκης σε φιλέτο στήθος, μπουτάκι και φιλέτο μπούτι!

 

Το “Ελαιοπουλάκι”, το κοτόπουλο που “προσέχει τη διατροφή του” αλλά και την δική μας, διατίθεται από την 1η Ιουνίου όχι μόνο σε ολόκληρο κοτόπουλο αλλά και σε φιλέτο στήθος, μπουτάκι και φιλέτο μπούτι! Έχοντας ήδη κατακτήσει τους πιο απαιτητικούς της γεύσης που αναζητούν αγνά και ποιοτικά προϊόντα στο καθημερινό τους πιάτο, το “Ελαιοπουλάκι” έρχεται με νέα προϊόντα που είναι ιδανικά για ακόμα περισσότερες ακαταμάχητες συνταγές!

 

Το “Ελαιοπουλάκι” ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την ιδιαιτερότητά του, την πρωτοπορία και την μοναδικότητα της εκτροφής του με 100% φυτικές μη μεταλλαγμένες τροφές, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και την προσθήκη αγνού ελαιόλαδου και του αντιοξειδωτικού ιχνοστοιχείου σελήνιου στην τροφή του.

 

Εξαιτίας της σωστής του διατροφής, για την οποία μάλιστα ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) απένειμε Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας στην εταιρεία Αγγελάκης*, το “Ελαιοπουλάκι” γίνεται πιο τρυφερό, πιο νόστιμο και παράλληλα πιο υγιεινό για όλους, αφού αποτελεί για τον ανθρώπινο οργανισμό πηγή φυσικών αντιοξειδωτικών, όπως είναι το σελήνιο.

 

Παράλληλα, κάνει καλύτερες και πιο ζουμερές ακόμα και τις πιο απλές συνταγές με κοτόπουλο αφού με τη γεύση και την τρυφερότητα του μπορεί να αναδείξει κάθε πιάτο σε γαστρονομική απόλαυση!

 

elaiopoulaki_fileto_boutiΕλαιοπουλάκι: μια gourmet εμπειρία για όλους!

Το “Ελαιοπουλάκι”, το μόνο κοτόπουλο που έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Agrocert) ότι τρέφεται με 2% ελαιόλαδο θα το βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

 

Για να γνωρίσουν οι καταναλωτές τα νέα προϊόντα, το “Ελαιοπουλάκι” “έφτασε” εντυπωσιακά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος με 15% χαμηλότερη τιμή σε όλους τους κωδικούς του και μια χαρούμενη, δυναμική προωθητική ομάδα που το πλαισιώνει και ενημερώνει τους καταναλωτές για τις ιδιαιτερότητές του.

 

*Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό 1006626 και τίτλο «Μέθοδος παραγωγής ορνίθειου κρέατος με ειδική προσθήκη στην τροφή ελαιόλαδου και οργανικού σεληνίου».