NIKAS Viveur: Υποδεχθείτε αυτό το καλοκαίρι με… λιγότερο αλάτι και ελαφριά διάθεση!

new8_nikasviveur.jpg

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010 – Καλωσορίστε το καλοκαίρι παρέα με την σειρά αλλαντικών NIKAS Viveur! Με 30% λιγότερο αλάτι και 0-3% λιπαρά, τα αλλαντικά NIKAS Viveur αποτελούν το σύμμαχό σας σε μια ισορροπημένη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή! Χωρίς να αφαιρούν το παραμικρό από την γεύση και την υψηλή ποιότητα NIKAS, βοηθούν σε μια ισορροπημένη διατροφή χάρη στην μειωμένη περιεκτικότητα σε αλάτι (-30%) – η αυξημένη πρόσληψη του οποίου, σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Η μοναδική σειρά αλλαντικών NIKAS Viveur μπορεί να γίνει η ιδανική… διατροφική συντροφιά για όλο το καλοκαίρι… και όχι μόνο!

 

NIKAS Viveur Summer 2010Το αλάτι παρόλες τις ωφέλιμες και ευεργετικές του ιδιότητες, σε πολύ μικρές ποσότητες, έχει ενοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια ως επιβαρυντικό για την υγεία. Πρόσφατες ακαδημαϊκές έρευνες μας εφιστούν την προσοχή για τις αρνητικές επιπτώσεις του αλατιού στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι έρευνες αυτές καταδεικνύουν την πρωτογενή και κυρίως τη δευτερογενή πρόσληψη αλατιού ως τον κύριο παράγοντα αύξησης της αρτηριακής πίεσης (υπέρταση), ενώ, σημειώνεται επίσης ότι η υπερβολική πρόσληψη αλατιού μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση υγρών και συνεπώς ανεπιθύμητο πρήξιμο στο σώμα μας. Η σημερινή πραγματικότητα λοιπόν, με τους φρενήρεις ρυθμούς της, επιτάσσει περισσότερο από ποτέ την προσοχή μας σε θέματα διατροφής με την ισορροπημένη πρόσληψη ουσιών να αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα για ενέργεια και καλή υγεία!

 

Η NIKAS, πάντα με πρωτοπόρο διάθεση και ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, προσφέρει τη μοναδική σειρά αλλαντικών με μειωμένο αλάτι (-30%). Έτσι, και το καλοκαίρι, είτε πρόκειται για ένα γρήγορο σάντουιτς στην παραλία, μια δροσιστική σαλάτα ή ένα ελαφρύ γεύμα, με τα NIKAS Viveur μπορούμε πλέον να έχουμε όλη την απαράμιλλη γεύση NIKAS χωρίς το περιττό αλάτι!

 

Υποδεχθείτε λοιπόν το καλοκαίρι με λιγότερο αλάτι, χαμηλά λιπαρά, όμορφη σιλουέτα και… υγεία, με NIKAS Viveur!

 

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά NIKAS Viveur περιλαμβάνει όλες τις κλασσικές επιλογές αλλαντικών NIKAS όπως γαλοπούλα καπνιστή και βραστή, ωμοπλάτη, ζαμπόν για τοστ και πάριζα.