Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε ημερίδα για τις εξελίξεις στη διατροφή

new8_FORMA100608_152.jpg

Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε ημερίδα για τις εξελίξεις στη διατροφή

 

«Λειτουργικά τρόφιμα: στην υπηρεσία της υγείας μας»!

 

 

Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετείχε στην ημερίδα «Λειτουργικά τρόφιμα: στην υπηρεσία της υγείας μας», που διοργάνωσε το περιοδικό Forma με την ευγενική χορηγία των προϊόντων Becel και Vie.

Για μια ακόμη φορά, οι σπουδαστές του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη μοναδική δυνατότητα, να ενημερωθούν από έγκριτους επιστήμονες για τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της διατροφής. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χαιρετισμό απηύθυνε στους συμμετέχοντες η κα Βάνα Μαρκετάκη, διευθύντρια έκδοσης του Forma. Ομιλητές ήταν οι:

– Δρ Αντώνιος Ζαμπέλας, αναπληρωτής καθηγητής της Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Λειτουργικά τρόφιμα: τι είναι και σε ποιους απευθύνονται»

– Δρ Δημήτριος Ρίχτερ, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής – Ευρωκλινική Αθηνών, «Λειτουργικά τρόφιμα & καρδιαγγειακά νοσήματα»

– Δρ Δημήτριος Δελλής, ειδικός παθολόγος – διατροφολόγος, «Λειτουργικά τρόφιμα και πεπτικό, σκελετικό και νευρικό σύστημα» – «Λειτουργικά τρόφιμα και παχυσαρκία».   

Από τον τομέα υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετείχαν οι σπουδαστές των τμημάτων Διαιτολογίας και Νοσηλευτικής.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr