Η NIKAS χορηγός στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού

new6_NikasArtozyma 2010.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 28 Απριλίου 2010 – Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία της στην HoReCa 2010, η NIKAS, υποστηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες που προβάλλουν και αναδεικνύουν τις εξελίξεις στο χώρο των τροφίμων, συμμετείχε για πρώτη φορά στην 6η διεθνή έκθεση Αρτοζύμα 2010, που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη.

Η NIKAS ήταν η χορηγός εταιρεία του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Αρτοζύμα, με τη συμμετοχή πέντε ομάδων από όλη την Ελλάδα και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πρωταθλήματος, όπου βρισκόταν και το stand της εταιρείας, η NIKAS και η ομάδα της έδωσαν δυναμικά το «παρών» ενημερώνοντας τους επισκέπτες της έκθεσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της η πρώτη βιομηχανία αλλαντικών στην Ελλάδα: Μέσω του τμήματος Food Service, εδώ και χρόνια η NIKAS αποτελεί το συνεργάτη που επιλέγουν οι σπουδαιότεροι επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων για να έχουν πάντα τα καλύτερα αλλαντικά που ξεχωρίζουν για τη νοστιμιά τους αλλά και αποτελούν εγγύηση για τους καταναλωτές.

 

Η Αρτοζύμα αποτελεί τη σημαντικότερη και μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου της, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις όμορες χώρες της Βαλκανικής. Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, καθώς προσέλκυσε συνολικά περίπου 10.500 επισκέπτες, προερχόμενους από την Ελλάδα και άλλες 13 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Γερμανία και η Μ. Βρετανία, αλλά και οι Η.Π.Α., η Ρωσία και η Ν. Αφρική.

 

Με αφορμή τη συμμετοχή της NIKAS στην 6η Αρτοζύμα, η κα Ζέτα Χειμωνίδου, Marketing Director, NIKAS, σχολίασε: «Στο έκτο έτος πραγματοποίησής της, η Αρτοζύμα έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η αγορά της Βόρειας Ελλάδας είναι μια αγορά δυναμική, με πολλές προοπτικές, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς αποζητά πάντα την ποιότητα και τη διαφοροποίηση, και η NIKAS, που πάντα στηρίζει κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία που προάγει την ανάπτυξη του κλάδου δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη αυτής της προσπάθειας».