Πρωτοποριακά Airbrush Legs Makeup και Airbrush Shimmer από την Sally Hansen

new6_sallyhansen.jpg

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Sally Hansen βρίσκεται στην κορυφή της περιποίησης νυχιών. Αξιοποιώντας πρωτοποριακές φόρμουλες και συστατικά τελευταίας τεχνολογίας, απλικατέρ και συσκευασίες, το brand θεωρείται κορυφαίο όσον αφορά την καινοτομία στον τομέα του νυχιού.

 

Η καινοτομία του Airbrush Legs Makeup βρίσκεται στο απλικατέρ, όπου με τη μορφή σπρέι απλώνεται ομοιόμορφα και καμουφλάρει τυχόν ατέλειες, προσθέτοντας μία όψη μαυρισμένου χρώματος. Επίσης, η μοναδική του φόρμουλα επιτρέπει μακράς διάρκειας, ανθεκτικό αποτέλεσμα, δίνοντας την αίσθηση ενός αδυνατισμένου ποδιού. Εμπλουτισμένο με τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Κ, καλύπτει φακίδες, φλέβες και άλλες ατέλειες.

Μπορείτε πλέον να αποχαιρετήσετε το καλσόν σας και να χαρείτε την ελευθερία του νεανικού, υγιούς, γυμνού ποδιού. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχα, υγιή και αψεγάδιαστα πόδια – ασύγκριτα απαλά, ακαταμάχητα και sexy.

Συστατικά: Φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνη Κ που συμβάλουν στην κάλυψη και στην μείωση των ατελειών. 

Το Airbrush Legs Makeup είναι διαθέσιμο σε τέσσερις αποχρώσεις για να ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε τόνο του δέρματος.

 

proteinomenhtimh

Το μυστικό για ελκυστικά, sexy πόδια είναι η υπέροχη λάμψη του ήλιου που αφήνει μία φανερή  γυαλάδα στο δέρμα σας σε κάθε σας κίνηση. Μπορεί για τις περισσότερες η διαδικασία του μαυρίσματος να μην έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει να αποκτήσουμε το γυαλιστερό, χρυσαφένιο χρώμα που τόσο ονειρευόμαστε. Με την βοήθεια του Airbrush Shimmer και τις πολύτιμες ιδιότητες της ρετινόλης και των βιταμινών Ε & C, το δέρμα αποκτά απαλή, μεταξένια εμφάνιση, παράλληλα με λάμψη και ελαφρά μαυρισμένη επιδερμίδα. Η βιταμίνη Κ συμβάλλει στην κάλυψη και στην μείωση των φακίδων και λοιπών ατελειών. 

Τα Sally Hansen μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, Aroma και επιλεγμένα φαρμακεία.