Συνεργασία ΙΕΚ ΔΟΜΗ – Therme Spa

new6_LOGO IEK DOMH.jpg

thermspa2ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 30/3/2010

 

O τομέας Ομορφιάς και Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, εγκαινίασε τη συνεργασία του με τα Therme Spa της Goumas Wellness, μέσα από μια σειρά προγραμματισμένων εκπαιδευτικών επισκέψεων και επαγγελματικών παρουσιάσεων, των εξελιγμένων προϊόντων Spa της Goumas Wellness.

Η τεχνογνωσία των Therme Spa και όλα τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, με στόχο την αποκατάσταση για τον άνθρωπο της σωματικής ευεξίας, της φυσικής απόδοσης και της αρμονίας, τέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την  υποδοχή των σπουδαστών Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο ισχυρότερο δίκτυο Spa στην Ελλάδα.

thermspa1Σε μια διαδραστική παρουσίαση, οι Αισθητικοί του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πιο εξελιγμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών στο χώρο του Spa και να αφομοιώσουν την τεχνογνωσία της Goumas Wellness σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των Spa. Παράλληλα από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Goumas Wellness, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σειρά Spa – Θαλασσοθεραπείας  των επαγγελματικών προϊόντων Goumas Wellness, μέσα από μια άκρως επαγγελματική εφαρμογή.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη των Αισθητικών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στις εγκαταστάσεις των Therme Spa στον Αγ. Στέφανο, ήταν μια ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία για τις Αισθητικούς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανανέωσαν την επόμενη επαγγελματική τους συνάντηση στις εγκαταστάσεις των Therme Spa.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr