Δώστε Αξία στο πρωινό των παιδιών σας με Δημητριακά NESTLÉ!

deltia typou 2_nestle.jpg

 Τα Παιδικά Δημητριακά Ολικής Αλέσεως της NESTLÉ αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για το πρωινό των παιδιών σας καθώς περιέχουν θρεπτικά συστατικά πολύτιμα για τον οργανισμό.

 

Τα Παιδικά Δημητριακά της NESTLÉ είναι πλούσια σε Ασβέστιο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό να συμπεριλαμβάνεται στο καθημερινό σας διαιτολόγιο. Ακόμα, σε σχέση και με τα υπόλοιπα παιδικά δημητριακά, έχουν τα υψηλότερα επίπεδα Σιδήρου, ο οποίος βοηθά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι τα μόνα με Βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

 

Nesquik  NutriΕπιλέξτε κι εσείς μια από τις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών σας, όπως τα NESQUIK, HONEY CHEERIOS και COOKIE CRISP, και δώστε αξία στο πρωινό τους μαθαίνοντας τους να τρώνε σωστά από την αρχή!

 

 

Τα παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ αποτελούν την ιδανική λύση για ένα ισορροπημένο πρωινό ή μικρό γεύμα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο. Καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, χαρίζοντας ζωντάνια για πολλές ώρες κάθε μέρα!

Παιδικά δημητριακά & bars της NESTLÉ και…κάντε το πιο δυνατό ξεκίνημα!