Πατάτες πικάντικες φούρνου

new6_patata.jpg

Υλικά

     

1 κιλό πατάτες ακαθάριστες καλά πλυμμένες

4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

 3 ντομάτες ψιλοκομμένες

4 σκελίδες σκόρδο αλεσμένο

1 κουταλιά σούπας φρέσκο θυμάρι ή μισή ξερό

2 φύλλα δάφνης

πάπρικα

 2 πιπεριές κόκκινες καυτερές ψιλοκομμένες

 αλάτι-πιπέρι

 ελαιόλαδο

 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα

 

 

Εκτέλεση

 

Πλένουμε τις πατάτες καλά. Τις κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια, τις βάζουμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 50λεπτα περίπου.

 

 

LOGO IEK DOMHΠασχαλινό τραπέζι από τους Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ: Οι «Χρυσοί Chef» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σας προτείνουν τις πιο ανοιξιάτικες, ευωδιαστές, ξεχωριστές γεύσεις, που θα προσθέσουν μια διαφορετική πινελιά στο Πασχαλινό τραπέζι σας. Οι προτάσεις τους; Ένα εντυπωσιακό μενού που ταιριάζει απόλυτα με τις παραδοσιακές γεύσεις του Πάσχα.