Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι

Tahini me portokali.jpg

Οκτώβριος 2009

Καλοκαίρι, η καλύτερη περίοδος για …βουτιές,

Φθινόπωρο, η καλύτερη περίοδος για … Να Αρχίσετε Διατροφή!

Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι:

Νέα, πρωτότυπη και δροσερή πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας,

από την Αφοί  Χαΐτογλου!

Η Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ έρχεται να προσθέσει ακόμη μια νέα γεύση στην «οικογένειά» της δημιουργώντας το Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι. Μια  πρωτότυπη, δροσερή και ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, που θα γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια όλης της οικογένειας!

Το Ταχίνι αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό και αγνό προϊόν, καθώς και μια ιδανική και ολοκληρωμένη τροφή που ενισχύει την υγεία. Σύμφωνα με τον Γιάννη Χρύσου, Κλινικό Διαιτολόγο και Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, «το ταχίνι περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, ενώ είναι πλούσιo σε βιταμίνη Ε και μοναδικές αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης, τη ρύθμιση της πίεσης και στην αντιγηραντική θωράκιση του οργανισμού. 1 κουταλάκι ταχίνι, που είναι η ποσότητα που χρησιμοποιούμε για παράδειγμα σε μία φέτα ψωμί, μας δίνει μόλις 30 θερμίδες!».

Ο συνδυασμός του λοιπόν με πορτοκάλι του χαρίζει ευχάριστη και δροσερή γεύση, ενώ η βιταμίνη C και το ασβέστιο, ενισχύουν τη διατροφική του αξία  καθιστώντας το απαραίτητο συμπλήρωμα της καθημερινής μας διατροφής, αλλά και νέα αγαπημένη διατροφική συνήθεια.

Απολαύστε το Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι, στο γραφείο ή στο σπίτι, ως συνοδευτικό με τον πρωινό σας καφέ. Δημιουργήστε απολαυστικά σνακ για τα παιδιά χρησιμοποιώντας το ως γέμιση σε κρέπες ή κρουασάν.

Αναζητήστε το Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι, εμπνευστείτε από τη μοναδικά δροσερή γεύσή του και δημιουργείστε τις δικές σας πρωτότυπες «γευστικές αποδράσεις» για κάθε στιγμή της μέρας!