Κορμός λευκής σοκολάτας με μακεδονικό ταχίνι με πορτοκάλι

kormos.jpg

Υλικά
600 γρ. λευκή σοκολάτα
600 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι με Πορτοκάλι
50 γρ. κύβοι σακχαρόπηκτα από πορτοκάλι
50 γρ  φιστίκι Αιγίνης καβουρντισμένα

 


Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα στο δοχείο του μίξερ. Χτυπάμε – στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ – τη σοκολάτα με το ταχίνι για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα σακχαρόπηκτα και τα φιστίκια και τα ανακατεύουμε καλά.
Σε μία φόρμα κορμού μετράμε, κόβουμε και βάζουμε χαρτί ψησίματος ή λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα. Το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί. Το σερβίρουμε σε φέτες και το συνοδεύουμε, εάν θέλουμε, με λίγη άγλυκη κρέμα.