Νυφικό χτένισμα

Πώς θα κάνω τα μαλλιά μου; Είναι το ερώτημα που παιδεύει τις νύφες, ευτυχώς όχι την μέρα του γάμου αλλά 3-4 μήνες πριν αυτή. Πρόβες και πάλι πρόβες μέχρι να αποφασίσετε ότι αυτό είναι που θέλετε. Ως τότε πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικούς κομμωτές και να ακούσετε τις συμβουλές αλλά και τις προτάσεις τους.

Προτιμήστε να κάνετε αλλαγές όπως βαφή και κούρεμα τουλάχιστον 2 μήνες πριν τον γάμο σας. Έτσι, θα προλάβετε να συνηθίσετε το νέο σας look αλλά παράλληλα να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή εάν κάτι δεν σας ικανοποιεί.

 

Ξεκινήστε τα δοκιμαστικά χτενίσματα 1 μήνα πριν τον γάμο και φροντίστε να ενημερώσετε τον κομμωτή σας για το στυλ του νυφικού, τα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσετε (πέπλο, τιάρα, λουλούδια) και το ύφος της τελετής. Φροντίστε το χτένισμα σας να συνδυάζεται με το νυφικό και με την προσωπικότητά σας και κυρίως να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και να σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

 

Αν θέλετε να δώσετε μια έξτρα δόση δροσιάς και λάμψης στα μαλλιά σας, επιλέξτε λουλούδια για να συμπληρώσετε το χτένισμα σας. Φροντίστε τα λουλούδια να ταιριάζουν στο χρώμα και το ύφος του νυφικού, καθώς επίσης να είναι ανθεκτικά. Ανάλογα με το στυλ του χτενίσματος σας και το νυφικό, μπορείτε να φορέσετε ένα στεφανάκι από μικρά τριανταφυλλάκια ή ακόμα να στερεώσετε ένα μεγάλο άνθος ορχιδέας, για να κάνετε την εμφάνιση σας εντυπωσιακή!

 

ΤΙΡ: Πάρτε μαζί σας μια φωτογραφική μηχανή και φωτογραφίστε τα δοκιμαστικά χτενίσματα. Συγκρίνετε τις φωτογραφίες και αποφασίστε για το χτένισμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

 

           

Νυφικό χτένισμα ανάλογα με τα μαλλιά σας!!!

 

Μακριά μαλλιά:

Είναι αναμφίβολα τα πιο εντυπωσιακά και «εύκολα» μαλλιά αφού οι επιλογές που σου δίνουν για χτένισμα είναι ανεξάντλητες. Η πιο απλή και παράλληλα στιλάτη ιδέα είναι ο χαμηλός κότσος, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα μεγάλο λουλούδι. Αντίστοιχα αριστοκρατική και πάντα όμορφη είναι η αλογοουρά. Απλό, αλλά παράλληλα ρομαντικό χτένισμα για νυφικά μαλλιά είναι να τα αφήσετε ελεύθερα, επιμελώς ατημέλητα, να αποπνέουν κίνηση. Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε ένα χτένισμα που τα μισά μαλλιά είναι πιασμένα ψηλά ή χαμηλά πίσω από το κεφάλι και τα υπόλοιπα να είναι κάτω. Η συμβουλή μας είναι εάν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να φορέσετε πέπλο κρατήστε το μόνο στην εκκλησία και στη συνέχεια βγάλτε το και αφήστε τα μαλλιά σας να εντυπωσιάσουν. Εάν διαθέτεται μακριά μαλλιά αφήστε τον κομμωτή να κάνει τα «μαγικά» του. Σίγουρα έχει να σας προτείνει κάτι διαφορετικό!

 

Κοντά μαλλιά:

Κι αν δεν προλαβαίνετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας μέχρι τον γάμο τι έγινε; Δεν πρέπει οπωσδήποτε να τα μακρύνετε. Αρχικά σιγουρευτείτε ότι ταιριάζει το στυλ των μαλλιών σας με την προσωπικότητά σας και φυσικά με το νυφικό σας. Τα  κοντά μαλλιά είναι sexy και δίνουν ένα πιο σοφιστικέ στυλ στη νύφη. Δώστε τους λίγο όγκο, αν ταιριάζει με το υπόλοιπο look, και διατηρήστε τα χαλαρά και αεράτα. Έτσι θα δώσετε ένα περισσότερο νεανικό στυλ στην όλη εμφάνιση σας. Μην χρησιμοποιήσετε μεγάλα λουλούδια ή αξεσουάρ σε κοντά μαλλιά. Προτιμήστε διακριτικά στεφανάκια από ψιλά ανθάκια, ή τσιμπιδάκια με ψιλά στρασάκια!

 

Το σημαντικότερο όμως είναι να αισθάνεστε άνετα, όμορφη και ότι το χτένισμα σας σας χαρακτηρίζει και σας αναδεικνύει. Μόνο έτσι θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να απολαύσετε το βράδυ σας και να καταπλήξετε τα πλήθη!!

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr