Νέα σειρά προϊόντων ΑΥΡΑ Herbal από το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ

Σήμερα, η ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να του προσφέρουμε καθημερινές προσωπικές στιγμές απόλαυσης είναι εντονότερη από ποτέ. Είναι γεγονός ότι οι αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, το άγχος, το βεβαρημένο περιβάλλον διαβίωσης, το άστατο ωράριο, υποβάλλουν καθημερινά τον οργανισμό μας σε σκληρή δοκιμασία με αποτέλεσμα την κόπωση, την ατονία, τον εκνευρισμό αλλά και την αδυναμία συγκέντρωσης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ανταποκρινόμενο στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών και στις αυξημένες απαιτήσεις τους, πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά δημιουργώντας τη νέα σειρά προϊόντων ΑΥΡΑ Herbal. Το ΑΥΡΑ Herbal συνδυάζει την πολύτιμη ενυδάτωση που προσφέρει το νερό με τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική φύση. H νέα σειρά προϊόντων ΑΥΡΑ Herbal εγκαινιάζει στην Ελληνική αγορά την κατηγορία νερού εμπλουτισμένου με βότανα που ήδη στο εξωτερικό έχει ιδιαίτερη απήχηση.

Tρία ξεχωριστά και μοναδικά προϊόντα συνδυάζουν τα πολύτιμα στοιχεία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με τη λεπτή γεύση και το διακριτικό άρωμα τριών γνωστών βοτάνων της φύσης: τη Λουΐζα, το Φασκόμηλο και τη Μέντα. Τα προϊόντα της νέας σειράς ΑΥΡΑ Herbal μας βοηθούν να καλύψουμε εύγευστα και υγιεινά την ημερήσια ανάγκη του οργανισμού μας για πρόσληψη υγρών προσφέροντας παράλληλα μια δροσιστική συνταγή αρμονίας στην καθημερινότητα μας.

• AYPA HERBAL Λουΐζα… για ηρεμία!

Οι ευεργετικές ιδιότητες της Λουΐζας συμβάλουν στη χαλάρωση του οργανισμού και στη καταπολέμηση του άγχους, του stress και της αϋπνίας. Το ΑΥΡΑ συνδύασε την αδιαμφισβήτητη αξία του νερού με τα ευεργετικά συστατικά της Λουΐζας για να μας προσφέρει ηρεμία και ισορροπία!

• AYPA HERBAL Φασκόμηλο… για ευεξία!

Το φασκόμηλο χαρίζει τόνωση στον οργανισμό και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση, ενισχύοντας την πνευματική μας απόδοση. Το ΑΥΡΑ συνδύασε τη δροσιά του νερού με την αναζωογόνηση του φασκόμηλου για να μας προσφέρει ευεξία!

• AYPA HERBAL Μέντα… για ζωντάνια!

Η μέντα είναι γνωστή για την μυοχαλαρωτική της δράση και για την ιδιαίτερα δροσερή της γεύση. Το ΑΥΡΑ συνδύασε την αγνότητα του νερού με την καταπραϋντική δράση της μέντας, για να μας προσφέρει ζωντάνια!

Το ΑΥΡΑ Herbal εναρμονίζεται πλήρως με τις αξίες που χαρακτηρίζουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: αγνότητα, διαφάνεια, ποιότητα, ζωντάνια, ικανοποίηση, ζωή. Η νέα αυτή σειρά, ενισχύει την εικόνα του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ ως ενός υψηλής ποιότητας εμφιαλωμένου νερού, βασικού συστατικού της καθημερινής μας ζωής που μας κάνει να αισθανόμαστε και να ζούμε καλά.

Η νέα σειρά ΑΥΡΑ Herbal απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες άνω των 25 ετών, που φροντίζουν την πνευματική και σωματική τους υγεία, αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους, ενημερώνονται για τις νέες τάσεις, είναι δραστήριοι και καλλιεργημένοι. Τα τρία νέα προϊόντα νερού, εμπλουτισμένα με τα ευεργετικά συστατικά των βοτάνων, μας βοηθούν να αντεπεξέλθουμε στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, με εύκολο, φυσικό και δροσιστικό τρόπο και να αποφορτίσουμε μυαλό και σώμα με τον απόλυτο σύμμαχο για ψυχική και σωματική ισορροπία (με μόλις 35 θερμίδες ανά 250ml. )