
Υλικά
Πράσα 3 τεμαχια ψιλοκομμένα
Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
Λάδι 2 κουταλιές σούπας
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Ρύζι 1 1/2 ποτήρι
Νερό 6 ποτήρια
Κύβο λαχανικών 1
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το λάδι. Βάζουμε και το κρεμμυδάκι με τα πράσα ψιλοκομμένα . Τα σωτάρουμε να μαραθούν και στην συνέχεια συμπληρώνουμε το ρύζι , το νερό ζεστό , τον κύβο , αλάτι – πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/