Vaser Λιπογλυπτική ή  Κοιλιοπλαστική: Ο dr Μεγαπάνος απαντά…

Capture20221201134307.png

Το δίλημμα που θέτουμε στο άρθρο μας αποτελεί έναν πραγματικό προβληματισμό για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την εικόνα τους.

Ο dr Μεγαπάνος, εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, αναλύει την κάθε τεχνική ξεχωριστά για να σας βοηθήσει να λάβετε την τελική σας απόφαση.

Τι είναι η κοιλιοπλαστική;

Πρόκειται για μια χειρουργική επέμβαση που αφαιρεί το χαλαρωμένο δέρμα του σώματος, το οποίο βρίσκεται σε περίσσεια.

Ταυτόχρονα, βοηθά και στην απομάκρυνση των ραγάδων.

Ποιες είναι τεχνικές που χρησιμοποιούνται;

Αν θέλετε επίπεδη, σφιχτή και γραμμωμένη κοιλιά, η κοιλιοπλαστική είναι η λύση που αναζητάτε για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για το σώμα σας.

Η πλαστική χειρουργική προσφέρει διαφορετικές τεχνικές.

Η κλασική κοιλιοπλαστική είναι ένα μεγάλο χειρουργείο τομής, όπου το δέρμα αποκολλάται και ανασηκώνεται.

Στη συνέχεια ακολουθεί η λιποαναρρόφηση και ευθυγράμμιση των χαλαρωμένων κοιλιακών μυών και τέντωμα του δέρματος προς τα κάτω.

Μια εναλλακτική είναι η mini κοιλιοπλαστική, η οποία αποτελεί μικρότερο χειρουργείο συγκριτικά με την κλασική τεχνική, πιο αναίμακτο και πιο ανώδυνο.

Η πιο σύγχρονη μέθοδος για την απομάκρυνση του λίπους είναι η λιποκοιλιοπλαστική με την οποία ο γιατρός πετυχαίνει και γράμμωση στην περιοχή της κοιλιάς.

Η τεχνική αυτή απευθύνεται σε όσους παρουσιάζουν μικρού βαθμού χαλάρωση στην περιοχή.

Λιπογλυπτική και λιποαναρρόφηση με Vaser Lipo HD!

Η πλέον σύγχρονη μέθοδος για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε αναίμακτα και με λιγότερο χρόνο αποθεραπείας είναι η τεχνική Vaser Lipo HD.

Πρόκειται για μια καινοτόμα μέθοδο που αξιοποιεί τους υπέρηχους και τις λεπτές, εύκαμπτες μικροκάνουλες για να σμιλεύσει το σώμα και να αφαιρέσει το περιττό λίπος.

Αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο που είναι πιο ανώδυνη, πιο αποτελεσματική και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Ο πλαστικός χειρουργός εισάγει εξαιρετικά λεπτές μικροκάνουλες μέσα από 2 πολύ μικρές τομές. Με την ενέργεια των υπέρηχων ρευστοποιεί το τοπικά συσσωρευμένο λίπος.

Έτσι, αυτό απομακρύνεται από το σώμα με αναίμακτο και ανώδυνο τρόπο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιτυχία της εξαρτάται από το ταλέντο του χειρουργού και την κατάρτισή του καθώς πρέπει να γίνει εξατομικευμένος σχεδιασμός.

Αφού ο dr Μεγαπάνος μας ανέλυσε την κάθε τεχνική ξεχωριστά, η απάντηση σε αυτό το debate είναι ότι ο κάθε ασθενής, σε συνεργασία με τον γιατρό του, επιλέγει ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και προσωπικά χαρακτηριστικά τη μέθοδο που θα ακολουθήσει.

Ο πλαστικός χειρουργός dr Μεγαπάνος εφαρμόζει τις τεχνικές, σεβόμενος τις επιθυμίες των ασθενών του.

Αν θέλετε μια ατομική συμβουλευτική, προγραμματίστε τώρα το ραντεβού σας μαζί του σε ένα από τα ιατρεία του σε Σύνταγμα, Άλιμο, Χολαργό και Πικέρμι !