Βιταμίνες Health Aid – Συμπληρώνουν την υγεία

healthaid.jpg

Ο οργανισμός μας για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται μεγάλες ποσότητες από όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες με την καθημερινή μας διατροφή. Πέρα από τους πολύ γρήγορους ρυθμούς που έχουμε οι περισσότεροι – άρα λιγότερο χρόνο να ασχοληθούμε με την ποιότητα της τροφής μας – οι φυσικές βιταμίνες που περιέχονται στα τρόφιμα μας συνεχώς μειώνονται εξαιτίας διαφόρων παραγόντων όπως πχ είναι η βεβιασμένη παραγωγή (θερμοκήπια), η χρήση λιπασμάτων με διάφορα χημικά κ.α

Εδώ έρχονται να συμβάλουν την βοήθεια τους τα συμπληρώματα διατροφής τα οποία σκοπό έχουν να αναπληρώσουν τα κενά στην διατροφή μας και να δώσουν στον οργανισμό μας τα εφόδια που χρειάζεται για να λειτουργεί άψογα.

Η εταιρεία Health Aid με ηγετική παρουσία στον τομέα της διατροφής, στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών κάθε οργανισμού και για αυτόν το λόγο έχει δημιουργήσει, με απόλυτο σεβασμό στον ανθρώπινο οργανισμό, συμπληρώματα διατροφής για κάθε ανάγκη.

Δες παρακάτω κάποια απο τα best sellers συμπληρώματα διατροφής της Health Aid για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου.

Health Aid Vegan Vitamin C Prolonged Release 1500mg 100tabs | Βιταμίνη C Βραδείας Αποδέσμευσης

To Health Aid Vegan Vitamin C Prolonged Release 1500mg είναι συμπλήρωμα διατροφής Βιταμίνη C σε καταπινώμενες ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης.

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον σχηματισμό κολλαγόνου, στη λειτουργία των χόνδρων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων, του δέρματος, των ούλων και των δοντιών. Συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας για την μείωση κούρασης και κόπωσης. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου και συντελεί στην διατήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Health Aid Betaimune 30 Caps Ενίσχυση Ανοσοποιητικού

Μια ακόμα επιλογή για γερό ανοσοποιητικό είναι η Health Aid Betaimune με φυσικά αντιοξειδωτικά όπως ρεσβερατρόλη (πολυφαινόλες από κόκκινο κρασί), μούρα, φλοιό πεύκου, συνένζυμο Q10, καροτενεοειδή, βιοφλαβόνο. Ενισχύει τον οργανισμό και προστατεύει από το άγχος ενώ δυναμώνει την άμυνά του.

Συμπληρώματα για απώλεια κιλών & ενίσχυση οργανισμού

Αν εκτός από την ισορροπημένη διατροφή σε ενδιαφέρει και ο έλεγχος του βάρους, η Health Aid προσφέρει γνωστοποιημένα προϊόντα που είναι απόλυτα ασφαλή. Φυτικά προϊόντα και συγκεκριμένα βότανα, όπως ο πράσινος καφές γνωστός για την ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή του δράση καθώς και για τη ρύθμιση του μεταβολισμού. Εκχύλισμα πράσινου καφέ με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση θα βρείτε στο Health Aid Coffee Slim για ενίσχυση του μεταβολισμού και των επιπέδων ενέργειας.

Επιπλέον, το πράσινο τσάι είναι ευεργετικό για την ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος και του ανοσοποιητικού, καθώς και για την ενδυνάμωση της μνήμης. Το Green Tea Extract της Health Aid συμβάλλει στο αδυνάτισμα και τα χαμηλά επίπεδα χοληστερίνης ενώ μειώνει τον κίνδυνο προβλημάτων καρδιάς.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες του οργανισμού σου πρέπει να γνωρίζεις ότι τα συμπληρώματα διατροφής στο online φαρμακείο i-cure.gr, αποτελούν μοναδική επιλογή αν θέλεις να χάσεις κιλά με απόλυτα υγιή και ασφαλή τρόπο.

Δες τα προϊόντα εδώ: Health Aid B-Vital Σύμπλεγμα Βιταμινών Β, C & Μετάλλων, με γεύση Βερίκοκο, 20 eff. tabs & Δώρο Vitamin C 1000mg με Γεύση Πορτοκάλι, 20 eff.tabs, Health Aid Betaimune 30 Caps Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Health Aid Coffee Slim Για αύξηση του μεταβολισμού και των επιπέδων ενέργειας. 60 κάψουλες, Health Aid Green Tea Extract 1000mg Εκχύλισμα από Πράσινο Τσάι 60’s