Κερδίστε σε εργονομία με αποθήκες κήπου & ντουλάπες εξωτερικού χώρου!

Είναι πολύ σημαντικό να ζείτε σε έναν χώρο, οποίος είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό το σπίτι σας να έχει εργονομία, ώστε να διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους.

Η αλήθεια είναι πως ειδικά τα διαμερίσματα που βρίσκονται στα αστικά κέντρα δεν είναι τόσο ευρύχωρα με αποτέλεσμα να αναζητείται λύση στο πρόβλημα τοποθέτησης αντικειμένων.

Και τη λύση αυτή έρχεται να την προσφέρει η dimko.gr με ντουλάπες εξωτερικού χώρου και (αν ανήκετε στους τυχερούς) με αποθήκες κήπου.

Έτσι, εύκολα και γρήγορα βάζετε τα πράγματα που δε χρησιμοποιείτε συχνά, τα αναμνηστικά σας ή ακόμα και τις σκούπες ή τις σφουγγαρίστρες στα κατάλληλα σημεία.

Εργονομία στη στιγμή με ντουλάπες εξωτερικού χώρου!

Είτε οι ανάγκες σας είναι αυξημένες είτε περιορισμένες η dimko.gr σας παρουσιάζει προϊόντα που είναι ανθεκτικά και χρηστικά.

Η ντουλάπα KETER EXCELLENCE NORMAL είναι κομψή είναι ανθεκτική αλλά και eco friendly καθώς είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμο πολυπροπυλένιο.

Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, στην Artplasty Easy θα βρείτε το πιο ασφαλές spot για να φυλάξετε όλα σας τα πράγματα και το σπίτι σας να παραμείνει λειτουργικό και τακτοποιημένο. Κάντε κλικ εδώ!

Αυτόνομες αποθήκες κήπου εύκολα & γρήγορα!

Αν το σπίτι σας διαθέτει άνετο εξωτερικό χώρο, τότε μπορείτε με μία κίνηση και οικονομικά να κερδίσετε επιπλέον χώρο. Οι αποθήκες κήπου κατασκευάστηκαν, για να δώσουν λύση στις αυξημένες ανάγκες αποθήκευσης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον κατασκευή. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και στιβαρές ενώ η κατασκευή τους είναι τέτοια που προσφέρει 100% προστασία και εξαιρετική αντοχή.

Η ARROW WOODRIDGE αν και είναι μεταλλική κερδίζει αισθητικά καθώς μιμείται τη ρουστίκ αισθητική του ξύλου ενώ διαθέτει ατσάλινη οροφή και επιφάνειες με ηλεκτρογαλβανιζέ πολυεστερική βαφή που την προφυλάσσει από τη διάβρωση. Βρείτε εδώ!

Εξαιρετική αντοχή και εργονομία προσφέρει και η KETER FACTOR. Κατασκευασμένη από ρητίνη ενώ διαθέτει εσωτερική ενίσχυση από ατσάλινες ράβδους. Δε σκουριάζει και δεν επηρεάζεται από τη φθορά που μπορεί να της προκαλέσουν οι καιρικές συνθήκες. Και όλα αυτά σε πολύ όμορφο design μόνο από την dimko.

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μας, βρείτε τες εδώ: Ντουλάπα Μονόφυλλη ΜΕ 4 ΡΑΦΙΑ KETER EXCELLENCE NORMAL ΜΠΕΖ, Ντουλάπα ARTPLAST EASY E101, Μεταλλική Αποθήκη Κήπου ARROW WOODRIDGE 10X8 & Αποθήκη Κήπου KETER FACTOR 8X8.