Κεραίες wifi & tplink wifi στο aic-shop.gr!

Ενισχύστε το σήμα της κεραίας σας και κερδίστε σε σταθερότητα και αξιοπιστία μέσα από κεραίες Wi-Fi που θα βρείτε στο aic-shop.gr!

Κεραίες wifi με απίστευτες δυνατότητες!

Η PowerBeam 5AC Gen 2 μπλοκάρει ή χωρίζει χωρικά τον θόρυβο, ώστε να βελτιωθεί η ασυλία του. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια περιοχή γεμάτη με άλλα σήματα RF της ίδιας ή παρόμοιας συχνότητας.

Η τεχνολογία InnerFeed® της Ubiquiti ενσωματώνει το ασύρματο στο τροφοδοτικό κεραίας, οπότε δεν χρειάζεται καλώδιο.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι βελτιώνεται η απόδοση ενώ ο καινοτόμος σχεδιασμός του PowerBeam 5AC Gen 2 είναι ευέλικτος και οικονομικός για ανάπτυξη.

Wifi κεραία airFiber 60 από την Ubiquiti

 

Αν το ζητούμενό σας είναι χαμηλές παρεμβολές και υψηλή απόδοση, τότε χρειάζεστε για την επιχείρησή σας τη wifi κεραία airFiber 60. Με εμβέλεια που φτάνει έως και τα 2 χλμ, ενσωματωμένο GPS κα χαμηλό λανθάνοντα χρόνο η σύνδεσή σας θα είναι πιο σταθερή και αξιόπιστη από ποτέ!

Αντάπτορες ρεύματος tplink με wifi & bluetooth!

 

Στο aic-eshop.gr θα βρείτε λύσεις που θα κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητά σας.

Σίγουρα σας έχει τύχει να φύγετε από το σπίτι και να αναρωτιέστε αν κάποιες από τις συσκευές σας είναι εκτός λειτουργίας.

Είμαστε σίγουροι πως κάποιες φορές επιστρέψατε για να επιβεβαιώσετε ότι όλα είναι ασφαλή και κάποιες άλλες βγήκατε αλλά είχατε συνεχώς στο μυαλό σας αν η συσκευή σας λειτουργεί ή αν την απενεργοποιήσατε με κάποιο αυτόματο μηχανισμό που αδυνατείτε να θυμηθείτε!

Πλέον μπορείτε να έχετε τον έλεγχο χάρη στον αντάπτορα ρεύματος από την TP-Link με λειτουργία Wi-Fi και bluetooth.

Χάρη στη δωρεάν εφαρμογή TAPO μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν με φωνητικές εντολές.

Είναι συμβατός με Android και iOS συσκευές με την αξιοπιστία της TP-Link.

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μας βρείτε τες εδώ: Ubiquiti PowerBeam -5AC Gen2, Ubiquiti airFiber 60 GHz, TP-LINK smart αντάπτορας ρεύματος TAPO-P100, Wi-Fi, bluetooth, Ver. 1.2.

Και πολλές περισσότερες εδώ!