5 Φορέματα που Πρέπει να Έχεις Οπωσδήποτε

c5.jpg

Τα φορεματα καθημερινα είναι διαχρονικά ρούχα που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και είναι κομμάτια που μπορούν να σας λύσουν από προβλήματα όπως όταν δεν ξέρετε τι θέλετε να βάλετε. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και χρώματα. Επίσης, αν συνδυαστεί το φόρεμα με το κατάλληλο παπούτσι και το κατάλληλο κόσμημα/αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απίθανο και μοναδικό look.

Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν ένα φόρεμα που να είναι κομψό αλλά και σέξι ταυτόχρονα, να εφαρμόζει στις καμπύλες αλλά και να επιτρέπει να κινείται άνετα μέσα στη μέρα. Μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο φόρεμα, όπως και πολλά άλλα σχέδια στο rovo.gr σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Επίσης μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά φλοράλ φορέματα.

Σίγουρα δεν χρειάζεται να περνάτε ώρες ατελείωτες μπροστά από την ντουλάπα σας για να βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για την περίσταση που θέλετε. Εμείς σας καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το ιδανικό φόρεμα για την χαλαρή σας έξοδο.

Παρακάτω είναι 5 φορέματα που μπορείτε να φορέσετε την καλοκαιρινή περίοδο:

 

Φλοράλ Midi Φόρεμα

Απλό φόρεμα αλλά αναδεικνύει ταυτόχρονα το σώμα σας και τονίζει τις καμπύλες σας. Το βαθύ ντεκολτέ είναι πολύ κολακευτικό ενώ τα μανίκια δίνουν μια γοητεία. Το φόρεμα αγκαλιάζει απαλά το σώμα σας και είναι εφαρμοστό.

 

Vintage Maxi Φόρεμα

 

Είναι όμορφο φόρεμα για καθημερινή χρήση και είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις. Η γραμμή του είναι χαλαρή και αέρινη και προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να το φορέσετε τόσο με χαμηλό παπούτσι όσο και με ψιλοτάκουνα πέδιλα.

 

Φλοράλ Μάξι Φόρεμα

Τα φλοράλ φορέματα είναι ιδανικά να τα φοράτε την καλοκαιρινή περίοδο και προσφέρουν άνεση. Η γραμμή του φορέματος είναι χαλαρή και είναι τέλεια για καθημερινές εμφανίσεις. Τα χρώματά του είναι έντονα για να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

 

Μονόχρωμο Φόρεμα με Έναν Ώμο Έξω

Τα μονόχρωμα φορέματα είναι classic. Είναι απαραίτητα για τη ντουλάπα μιας γυναίκας. Το φόρεμα έχει ίσια γραμμή και κολακεύει το σώμα παράλληλα. Φορέστε με όποιο αξεσουάρ και παπούτσι θέλετε.

 

Λευκό Φόρεμα με Δαντέλα

Τα φορέματα με δαντέλα είναι πολύ δημοφιλή το καλοκαίρι. Ειδικά όσα είναι αέρινα, δίνουν έναν άλλο αέρα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά παπούτσια, με χαμηλό ή ψιλό τακούνι.

 

Θα βρείτε περισσότερα γυναικεία ρούχα και φορέματα στο rovo.gr.