Καλοκαιρινά Επίσημα Φορέματα για Λαμπερές Εμφανίσεις

3.jpg

Τα καλοκαιρινά επίσημα φορέματα είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι τόσο κομψά, αέρινα και στυλάτα. Όταν τα φοράτε είστε πάντα εντυπωσιακή. Ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και μπορείτε να φορέσετε μαζί με αυτά όποιο αξεσουάρ θέλετε.

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όμως, σίγουρα θα σκέφτεστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή να αγοράσετε κάποια καινούρια. Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε μερικά επίσημα φορέματα για φέτος. Συγκεντρώσαμε τα πιο μοδάτα και λαμπερά φορέματα αυτής της σεζόν για να σας βοηθήσουμε.

Ψάχνετε για βραδινά/επίσημα φορέματα; Βρείτε υπέροχα μακριά φορέματα στο rovo.gr. Το  rovo.gr είναι ένα e-shop το οποιό διαθέτει μεγάλη ποικιλία γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ.

Η ποιότητα και η κομψότητά τους αποτελούν μια σίγουρη και ασφαλή επιλογή. Μπορούν να απογειώσουν το στυλ σας και πιστέψτε μας το μάξι φόρεμα αποτελεί τον σύμμαχό σας και μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα είδη των αξεσουάρ και παπούτσια.

Πάμε να δούμε λοιπόν μερικές ιδέες για βραδινά/επίσημα φορέματα που μπορείτε να φορέσετε αυτό το καλοκαίρι:

 

Μάξι Off-Shoulder Φόρεμα με Σκίσιμο στο Πλάι

Είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και είναι από τα φορέματα που θα σας συνοδέψει σε πολλές βραδινές περιστάσεις. Το ντεκολτέ του είναι βαθύ και με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει το μπούστο σας και έχει σκίσιμο στο πλάι, το οποίο το κάνει πιο κολακευτικό και κομψό.

 

Μίνι Κόκκινο Φόρεμα με Ανοιχτό Ώμο

Υπέροχο φόρεμα για να εντυπωσιάσετε πολλά βλέμματα. Ο ακάλυπτος ο ώμος είναι από τα σημεία που τραβάνε τα βλέμματα. Είναι στενό στη μέση επίσης και η γραμμή του είναι πολύ κολακευτική.

 

Λευκό Δαντελωτό Φόρεμα

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα για επίσημες εμφανίσεις. Η γραμμή του είναι πολύ χαλαρή.

Μαύρο Midi Φόρεμα

Ένα στενό μαύρο φόρεμα που προσδίδει λάμψη. Η γραμμή του είναι εφαρμοστή κάτι που για μια γυναίκα είναι πολύ κολακευτικό.

 

Βραδινό Μάξι Κόκκινο Βελούδινο Φόρεμα

Ιδιαίτερο φόρεμα. Το χρώμα είναι πολύ έντονο και αν το φορέσετε αυτό θα τραβήξετε πολλά βλέμματα σίγουρα. Είναι ελαφρώς στενό στη μέση για να σας κολακέψει και έχει μακριά μανίκια. Ταιριάζει τέλεια με γόβες και ψιλοτάκουνα πέδιλα.

Θα βρείτε περισσότερα μακριά φορέματα και γυναικεία ρούχα στο rovo.gr.