Μαγιό 2020: Κάνοντας την επιλογή που σου ταιριάζει

906693CD-021-e1589957556876.jpg

Τα μαγιό για το καλοκαίρι του 2020 έχουν φτάσει, όμως ξέρεις ποιο σου ταιριάζει; Δες μερικά tips για να επιλέξεις μαγιό και να απολαύσεις τα φετινά μπάνια.

Άντρες και γυναίκες αναζητούν κάθε χρόνο ένα μαγιό που βρίσκεται στη μόδα, τους εφαρμόζει άψογα και αναδεικνύει τον σωματότυπό τους.

Για να κάνεις την κατάλληλη επιλογή θα πρέπει να σκεφτείς τι πραγματικά θες να τονίσεις στο σώμα σου ή να κρύψεις. Μην ξεχνάς το σημαντικό με ένα μαγιό είναι να νιώθεις εσύ άνετα.

Δες λοιπόν μερικά tips για να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Αντρικά  μαγιό

Τα αντρικά μαγιό θεωρούνται πιο εύκολα καθώς πλέον τα δημοφιλέστερα είναι τα shorts και τα boxers. Τα shorts είναι λίγο πιο μακριά και τα επιλέγουν άντρες με πολύ αδύνατα ή λίγο πιο γεμάτα ποδιά, ενώ τα boxers είναι πιο κοντά και ταιριάζουν σε αυτούς με τα μέτρια ή τα πολύ γυμνασμένα πόδια. Αν και φαινομενικά οι διαφορές τους στο μήκος είναι μικρές, όταν τα φορέσεις θα καταλάβεις πως διαγράφονται πάνω σου.

Bikini

Τα μπικίνι είναι τα πιο αγαπητά γυναικεία μαγιό. Σίγουρα μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει άψογα. Εδώ δεν παίζει ρόλο μόνο ο σχεδιασμός, αλλά και το χρώμα. Οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο που τους αρέσει να τις θαυμάζουν μπορούν να επιλέξουν το τριγωνικό μπικίνι, ενώ οι γυναίκες με μικρότερο στήθος, αλλά αθλητική διάθεση μπορούν να βρουν top που καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος. Χρωματικά θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα, μονόχρωμα, δίχρωμα και μοτίβο όπως το boho style και τα γεωμετρικά σχέδια.

Ολόσωμο μαγιό

Είναι μία κατηγορία που αδίκως έχει σχετιστεί με τη γυναίκα που θέλει να κρύψει το σώμα της. Στην πραγματικότητα το ολόσωμο μαγιό είναι πρακτικό και προσφέρει καλύτερη εμπειρία στο κολύμπι, ενώ προστατεύει περισσότερο το δέρμα. Σήμερα μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά ολόσωμα μαγιό για κάθε σωματότυπο και με πολλές εναλλαγές στην κάλυψη των γλουτών.

Ποικιλία σχεδίων από κορυφαία Brands

Στο online shop του Coquette θα βρεις μοναδικές επιλογές εσωρούχων, μαγιό, homewear και beachwear από τα κορυφαία brands όπως Med, Blue Point, Guess, Calvin Klein, Diesel και πολλά άλλα! Φέτος το καλοκαίρι ξεχώρισε με τα μοναδικά σχέδια και την ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων.