Γυναικεία Μαγιό 2020: Μάθε Τις Νέες Hot Τάσεις Του Φετινού Καλοκαιριού!

olosomo-magio-m-372-turchesse-600x8001-1.jpg

Τα γυναικεία μαγιό του καλοκαιριού 2020, χαρακτηρίζονται από τις sexy γραμμές, όμως με τη διαφορά πως κυρίαρχο ρόλο παίζουν πλέον οι διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Κάθε season έχει τις δικές τις μοναδικές σχεδιαστικές τάσεις. Στα χρόνια που πέρασαν, τα μαγιό έγιναν μικρότερα και πιο αποκαλυπτικά, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις γραμμές. Φέτος, τα γυναικεία μαγιό γίνονται πιο «παιχνιδιάρικα» καθώς η φιλοσοφία της μονοχρωμίας σταδιακά εκλείπει και οι μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι αυτές που κερδίζουν το μάτι.

Πάμε να γνωρίσουμε τις νέες hot τάσεις που θα επικρατήσουν:

Ολόσωμα μαγιό

Τα ολόσωμα μαγιό θα φορεθούν αρκετά μέσα στο 2020. Οι δύο κυρίαρχες  τάσεις είναι το boho και το δίχτυ. Τα boho ολόσωμα μαγιό, όπως αυτά, κερδίζουν όλα και περισσότερες γυναίκες γιατί είναι πολύχρωμα, έχουν έναν μοναδικό χαρακτήρα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά αξεσουάρ.

Το δίχτυ είναι μία νέα τάση που έρχεται να συνεχίσει την παράδοση των sexy γραμμών που είδαμε τις προηγούμενες  χρονιές. Εάν δεν σου αρέσουν τα string μαγιό, αλλά θες να είσαι sexy  με ένα ολόσωμο μαγιό, τότε το δίχτυ που αγκαλιάζει το σώμα σου είναι αυτό που θες. Αποκαλύπτει το μπροστινό μέρος της κοιλιάς, αφήνοντας ανοίγματα στα πλευρά, ενώ παράλληλα ενώνει το πάνω με το κάτω μέρος προσφέροντας ένα ολόσωμο μαγιό που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Μπικίνι

Στην κατηγορία των μπικίνι, φέτος θα δεις πολύ τις μονοχρωμίες, το πουά, αλλά και τις έγχρωμες γραμμές που θυμίζουν αρκετά το boho, χωρίς όμως το μοτίβο των φυτών. Στο κάτω μέρος θα δεις πολλά μαγιό με ανοίγματα στα πλάγια, χωρίς να είναι όμως string, προσφέροντας σου έναν διαφορετικό τρόπο να είσαι sexy στην παραλία.

Και για τις πολύ πιο τολμηρές εμφανίσεις υπάρχουν τα εξαιρετικά και πολύ εντυπωσιακά micro μπικίνι. Σε αυτή την κατηγορία αποκαλύπτεις πολλά μέρη τους σώματος σου, ενώ παράλληλα τα μεταλλιζέ χρώματα τους σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να μαγνητίζεις κάθε βλέμμα.

Μικρά πάνω μέρη και string κάτω, με πολύ καυτές γραμμές που σε κάνουν να νιώθεις πιο ερωτική από ποτέ!

Εσύ τι θα φορέσεις;