Vintage Ρούχα & Εσώρουχα: Ζήσε Τα «Sexy» 50s

5742-230121-e1582277221246.jpg

Τα vintage ρούχα είναι ο τρόπος είναι να είσαι στη μόδα, αλλά και να ξεχωρίζεις με ένα μοναδικό sexy στυλ. Μεταμορφώσου σε μία fan του Elvis Presley που είναι έτοιμη να ζήσει τον ξέφρενο ρυθμό του RocknRoll ή μία αθώα, αλλά ερωτική ηρωίδα, από το comic του Archie την ώρα που ακούει Patti Page.

Ναι λοιπόν, η επιστροφή των ξέφρενων 50s μπορεί να γίνει στη ντουλάπα σου!

Έφτασε η ώρα να δεις μερικά tips για να επιλέξεις vintage ρούχα.

Ανέδειξε τις καμπύλες σου!

Το πρότυπο των 50s είναι η γυναίκα με τις καμπύλες που τις τονίζει. Εάν έχεις λοιπόν καμπύλες, επίλεξε φορέματα τύπου pin up girl, με στενή μέση που θα σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που θες, τους καμπυλωτούς γλουτούς που θα τρελάνουν όλα τα αγόρια! Μπορείς να βρεις φορέματα ή pencil φούστες που μπορείς να της φορέσεις ακόμα και στο γραφείο με έναν κοκάλινο μαύρο σκελετό.

Στριφογύρνα!

Για εσένα που λατρεύεις τον χορό δεν αρκεί ο περιορισμός ενός στενού φορέματος. Αυτό που θες είναι κάτι που σε αφήνει να ζήσεις το αδάμαστο και ξέφρενο πνεύμα του RocknRoll να βγει από μέσα σου και να σε κάνει να χορεύεις με τις ώρες. Τα vintage ρούχα που χρειάζεσαι γι’ αυτό είναι άνετα φορέματα μίντι τύπου rockabilly που είναι αέρινα κάτω ώστε να κινείσαι με ευκολία. Πουα, λουλούδια ή μονοχρωμία είναι στην δική σου επιλογή, όμως να θυμάσαι έτσι τα 50s!

Αθώα; Όχι και τόσο!

Το όμορφο πράγμα των 50s είναι η αγάπη του γυναικείου σώματος και το παιχνίδι της αποκάλυψης. Μπορείς να φορέσεις ρούχα που έχουν ανοιχτή πλάτη, άνοιγμα στο μπούστο ή διαγράφουν τέλεια το σώμα σου και να μην είναι προκλητικά! Όλο το παιχνίδι θα το κάνεις με το μακιγιάζ και το βλέμμα σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι αθώο βλέμμα, κόκκινο κραγιόν και vintage ρούχα ώστε να είσαι sexy με τον δικό σου τρόπο!

 

 

 

 

 

Και με τα γυναικεία εσώρουχα;

Εδώ μπορείς να κάνεις ότι θες. Μπορείς να παραμείνεις στα σύγχρονα γυναικεία εσώρουχα, καθώς ένα τάνγκα είναι πολύ άνετο και δεν διαγράφεται ή μπορείς να παίξεις με τα καλσόν και ζαρτιέρες που εντυπωσιάζουν. Όπως και να έχει τα γυναικεία εσώρουχα είναι μία προσωπική υπόθεση και μπορείς να τα επιλέξεις όπως θες.

Που θα βρεις vintage ρούχα;

Εάν θες άνετα, sexy, ποιοτικά, αρκετά οικονομικά vintage ρούχα και μεγάλη ποικιλία από γυναικεία εσώρουχα η απάντηση είναι μία. Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα του sexylespetites.com και βρες όλα όσα χρειάζεσαι για να μεταμορφωθείς σε σεξοβόμβα γυναίκα των 50s! Εκεί θα βρεις μοναδικά καλσόν, εσώρουχα, πολύ πρωτότυπα vintage μαγιό ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι!