Τι είναι η Καλλισθενική γυμναστική (Calisthenics) και Γιατί να την επιλέξετε

Η Καλλισθενική γυμναστική (Calisthenics) είναι μια μορφή σωματικής εκπαίδευσης που επικεντρώνεται, στο να σας διδάξει, τον σωστό τρόπο διαχείρισης του δικού σας σωματικού βάρους, χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή και καθόλου εξοπλισμό για να γυμναστείτε.

Αν αυτός ο πρόλογος σας φάνηκε ενδιαφέρον, τότε μπορείτε να μυηθείτε την καλλισθενική γυμναστική στο Fitnovation Gym. Ιδρύθηκε για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε να ξεκινήσει ή να συνεχίσει την δημιουργία ενός υγιούς και δυνατού σώματος. Αν θέλετε να εξερευνήσετε μια πιο φυσική μορφή εκγύμνασης, ώστε να μπορείτε να προπονήστε οποιαδήποτε στιγμή, ή οπουδήποτε, στο Fitnovation έχουν ό, τι χρειάζεστε.

Το Calisthenics είναι ένα πλήρες πακέτο εκγύμνασης. Το σώμα και το μυαλό δουλεύουν μαζί για να πετύχουν την τέλεια συμφωνία για την κινητικότητα, τη σταθερότητα, τη δύναμη και το παιχνίδι. Παρακάτω είναι κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη αυτού του εξαιρετικού τρόπου άσκησης.

Σωματική Υγεία

Η κατάρτιση σωματικού βάρους αποτελεί άσκηση στην πιο φυσική της μορφή και συνδυάζει τη δύναμη και βασικές γυμναστικές κινήσεις που μπορούν να γίνει οπουδήποτε. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ομορφιά στην απλότητα και το calisthenics έχει δοκιμαστεί πάνω από χιλιετίες, έτσι δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις όψεις, την κίνηση, τη δύναμη και την αισθητική.

Το καλύτερο σχετικά με την προοδευτική κατάρτιση σωματικού βάρους είναι ότι με συνεχή εξάσκηση, μπορείτε να αποκτήσετε την αθλητική σωματική διάπλαση που πάντα ονειρευόσασταν. Βέβαια, όπως όλες οι ασκήσεις, έτσι και η καλλισθενική θα πρέπει να συνοδεύεται από μια διατροφή με φυσικές τροφές ανώτερης ποιότητας. Στο Νshop.gr ή παρόμοια eshops μπορείτε να βρείτε προϊόντα, ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε χημικά σκευάσματα αλλά σε τροφές που υπάρχουν στην φύση, όπως είναι ο κουρκουμάς, το ginseng που δίνει ενέργεια, το gingo biloba για την ενίσχυση της μνήμης κα.

Για να πετύχετε στην καλλισθενική γυμναστική, αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι το σώμα είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα αντί για μεμονωμένοι μυς. Και αυτό είναι εξαιρετικό, καθώς χρησιμοποιείτε το σώμα σας σε ασκήσεις που απαιτούν μεταφορά δύναμης από τα χέρια στα πόδια. Αυτή η διαδικασία είναι που σας δίνει ολοκληρωμένα και όμορφα αποτελέσματα. Επίσης είναι μια γυμναστική που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Ψυχική Υγεία

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο καθορισμός και η επίτευξη στόχων, η εκμάθηση νέων πραγμάτων, η αντοχή και η κοινωνικοποίηση είναι στοιχεία που συνθέτουν του πώς να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή. Το calisthenics δημιουργεί την ευκαιρία για να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα.