Κρυολιπόλυση – Συχνές ερωτήσεις για την μέθοδο και πλεονεκτήματα

kriolipolisi-650x413.jpg

Η κρυολιπόλυση είναι μία μέθοδος, η οποία υπόσχεται να σας απαλλάξει από τα λιποκύτταρα σε διάφορες περιοχές του σώματος, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του ψύχους.

Ποιες ανάγκες καλύπτει;

Πολλές γυναίκες έχουν τοπικό λίπος είτε στην κοιλιά, είτε στους γλουτούς, είτε στην πλάτη. Συνήθως το λίπος αυτό είναι πολύ ανθεκτικό και δεν υποχωρεί ούτε με καλή διατροφή, ούτε με γυμναστική. Γι’ αυτό και οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν να βρουν μία μέθοδο που θα τις απαλλάξει οριστικά από το λίπος στα πιο δύσκολα σημεία.

Με το μηχάνημα Coolsculpting, τα λιποκύτταρα αυτά κρυσταλλοποιούνται και αποδομούνται από το σώμα, χωρίς να προκαλείται καμία βλάβη στο δέρμα και συνολικά στην υγεία. Η μέθοδος είναι εγκεκριμένη από το FDA, για τον λόγο αυτόν παρέχει 100% ασφάλεια.

Πόσες θεραπείες χρειάζεται να γίνουν;

Στην συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων, μία θεραπεία είναι αρκετή ώστε η σιλουέτα να σμιλευτεί και το αποτέλεσμα να είναι φανερό τόσο όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη όσο και όταν θα φοράτε τα ρούχα σας και θα βλέπετε διαφορά.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία και πότε είναι φανερό το αποτέλεσμα;

Η κάθε συνεδρία διαρκεί συνήθως 1 ώρα και τα αποτελέσματα φαίνονται μετά τις 3 πρώτες εβδομάδες. Εννοείται ότι η διατήρηση του αποτελέσματος είναι πολύ σημαντική με σωστή διατροφή και άσκηση.

Ποιος μπορεί να κάνει κρυολιπόλυση;

Για να υποβληθείτε στην κρυολιπόλυση δεν πρέπει να είστε παχύσαρκος, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που έχει παραπανίσια κιλά χρειάζεται να κάνει πρώτα δίαιτα και έπειτα να υποβληθεί στην εξέταση. Τότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Είναι δύσκολη η διαδικασία της κρυολιπόλυσης;

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως ανεκτή από όλους τους ασθενείς. Είναι απλή και ταχύτατη και δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία. Επίσης η επιστροφή του ατόμου στην καθημερινότητά του είναι άμεση.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την κρυολιπόλυση στην κλινική Cryoesthetics στην Αθήνα.