Υλικά
1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι βρώμης
1 κουταλάκι baking powder
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 φλιτζάνι κακάο χωρίς ζάχαρη
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1/4 φλιτζανιού λιωμένο αβοκάντο
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
άρωμα βανίλιας
1/3 φλιτζανιού γάλα αμυγδάλου
1/2 φλιτζάνι σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα ταψί στρώστε αντικολλητικό χαρτί.
2. Σε ένα μπωλ ακακατέψτε το αλεύρι, το baking powder, το αλάτι και το κακάο.
3. Σε μίξερ χτυπήστε το ελαιόλαδο, το αβοκάντο, τη βανίλια και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει ένα κρεμώδες μίγμα.
4. Χαμηλώστε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέστε το μισό από το μίγμα με το αλέυρι. Προσθέστε το γάλα και στη συνέχεια και το υπόλοιπο μίγμα αλευριού.
5. Προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτες και ανακατέψτε με κουτάλι.
6. Με ένα κουτάλι σχηματίστε μικρά στρογγυλά μπαλάκια με τη ζύμη και τοποθετήστε τα στο ταψί με το αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε για 10 λεπτά ή έως ότου σκληρύνουν απ’έξω αλλά είναι μαλακά μέσα. Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά.
Πηγή : https://nutritiontherapy.gr/