Solarium: Πώς θα αποκτήσετε μαύρισμα «μακράς διαρκείας»;

images_solarium.jpg

Το καλοκαίρι κοντεύει και τα ρούχα γίνονται πιο αέρινα. Μήπως η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβαινε ακόμη πιο ψηλά αν είχατε μαυρισμένη επιδερμίδα; Το solarium είναι ένας τρόπος για να αποκομίσετε με ασφάλεια τα οφέλη του ήλιου. Αν είστε fans, εμείς σας δείχνουμε τα μυστικά για να αποκτήσετε το μαύρισμα των ονείρων σας!

Πριν επισκεφτείτε το solarium: καλό θα ήταν να προνοήσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας. Έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και θα δημιουργήσετε το πιο κατάλληλο «περιβάλλον» ώστε να διεισδύσει σε βάθος η ακτινοβολία και να κρατήσετε το χρώμα σας για μεγαλύτερο διάστημα.

Βρείτε τη σωστή συχνότητα: Ένα μόνο solarium δεν είναι αρκετό για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Συνήθως απαιτούνται 7 έως 12 συνεδρίες, ανάλογα πάντα με τον τύπο του δέρματος, ώστε να αποκτήσετε σταδιακά το χρώμα που επιθυμείτε, πάντοτε σύμφωνα με τις υποδείξεις του εκπαιδευμένου προσωπικού.

Χρησιμοποιείστε τα ειδικά προϊόντα μαυρίσματος κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, ώστε να αποκτήσετε τη σωστή «βάση» για ένα τέλειο μαύρισμα. Παράλληλα οι κρέμες θα επιταχύνουν τη διαδικασία του μαυρίσματος, θα συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ενώ η αντιγηραντική τους δράση θα κρατήσει την επιδερμίδα σας πιο νεανική και λαμπερή.

Πάρτε τα «μέτρα» σας και μετά την ηλιοθεραπεία: Αποφύγετε να κάνετε μπάνιο μέχρι και 2 ώρες μετά το solarium, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δράση της κρέμας. Ιδανικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία «after sun extender» λοσιόν για καλύτερα αποτελέσματα, πιο λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr