Παϊδάκια μαριναρισμένα σε γιαούρτι και μαστίχα

fage_lazania.jpg

Υλικά

16 παϊδάκια αρνιού
Χυμό από 1 λεμόνι
8 κ. σ. γιαούρτι Total
4 κ. σ. λικέρ μαστίχα
1 κ. γ. θυμάρι
1 κ. γ. ρίγανη
1 κ. γ. δενδρολίβανο
4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
6 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί απλώνουμε τα παϊδάκια και τα ανακατεύουμε καλά με όλα τα υλικά της μαρινάδας. Το σκεπάζουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για μια μέρα.
Απλώνουμε τα παϊδάκια σε μια λαδόκολλα μαζί με τη μαρινάδα, τα τυλίγουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά. Σερβίρουμε τα παϊδάκια με το περιεχόμενο της λαδόκολλας.

Chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος