Παγωμένο Γιαούρτι με Σμέουρα σε 4′

new40_smeoura.jpg

Παγωτό με εύκολη παρασκευή που δεν χρειάζεται κατάψυξη. Τα κατεψυγμένα φρούτα ταιριάζουν τέλεια με το κρεμώδες γιαούρτι και το μέλι.

Υλικά
500 γρ. γιαούρτι TOTAL 2%
250ml κατεψυγμένα σμέουρα
2 κ.σ. μέλι ή σιρόπι από σφένδαμο (προαιρετικό)

Εκτέλεση
Βάζετε το γιαούρτι TOTAL μέσα σε ένα μούλτι τροφίμων, προσθέτετε μέλι ή σιρόπι – αν θέλετε – και μετά προσθέτετε τα κατεψυγμένα μούρα και πολτοποιείτε.
Όταν το μείγμα αποκτήσει την πυκνότητα που θέλετε, σερβίρετε αμέσως σε ποτήρια.

Chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος