Συνεργασία του paidorama.com με την κα Ράνια Θρασκιά

paidorama_logo.jpg

Το paidorama.com βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από τις 11 Οκτώβριου ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη δημοφιλή δημοσιογράφο, παρουσιάστρια, συγγραφέα, μα πάνω απ’ όλα μανούλα, Ράνια Θρασκιά!

Η αγαπημένη μας Ράνια, έχει το δικό της προσωπικό χώρο στο paidorama.blog, ο οποίος ονομάζεται, πως αλλιώς, «Κοιτάω μπροστά»! Μια φράση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την γλυκιά Ράνια, που πάντα έχει μια αισιόδοξη ματιά στα πράγματα!

Κάθε εβδομάδα η Ράνια θα απευθύνει ένα προσωπικό γράμμα στους αναγνώστες του paidorama.com, μέσα στο οποίο θα καταθέτει την δική της άποψη για θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, τις μητέρες, τα παιδιά και την οικογένεια γενικότερα, θέματα που έχει αντιμετωπίσει και αυτή η ίδια μέσα από τη διαδρομή της προς τη μητρότητα.

Μαζί με τη Ράνια θα μοιραστούμε όλοι εμείς τις χαρές και τις λύπες μας, τις αγωνίες και τις λαχτάρες μας, το άγχος και τα προβλήματά μας. Εκείνη θα μας προτείνει λύσεις με τον δικό της μοναδικό και αισιόδοξο τρόπο, “κοιτώντας πάντα μπροστά” και χαμογελαστά!

Διαβάστε τα πρώτα της γράμματα εδώ!

rania thraskia