Νέα ζουμερή γεύση Amita FUN! Κοκτέιλ Καρότο

deltia typou 4_AMITA FUN.png

Η παρέα της Amita FUN!, του πρώτου ελληνικού χυμού φρούτων για παιδιά, μεγαλώνει με το λανσάρισμα της νέας γεύσης Amita FUN! Κοκτέιλ Καρότο με ήρωα  τον Μαστροκαρότο!

Η Amita FUN!, προϊόν της CocaCola Τρία Έψιλον, εξελίσσοντας τις γευστικές επιλογές που προσφέρει στα παιδιά, καινοτομεί με το νέο 100% φυσικό χυμό Amita FUN! Κοκτέιλ Καρότο, λανσάροντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά του παιδικού χυμού, έναν χυμό κοκτέιλ καρότο με υπέροχη γλυκιά γεύση που θα ξετρελάνει τα παιδιά και σίγουρα θα εμπιστευτούν οι γονείς.

Pack shot Amita FUN frontΟ νέος χυμός Amita FUN! Κοκτέιλ Καρότο συστήνει, παράλληλα, στα παιδιά έναν νέο ήρωα, τον ΜαστροΚαρότο, τον πρώτο μάστορα του Funοχωριού. Ο Μαστροκαρότος, εμφανίζεται στη συσκευασία του νέου χυμού αλλά και στο νέο διασκεδαστικό online παιχνίδι «ο Ισορροπύργος» στο επίσημο site www.amitafun.gr εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του στις κατασκευές και καλώντας τα παιδιά να δημιουργήσουν παρέα τους πιο ψηλούς πύργους! Ο ΜαστροΚαρότος, μαζί με τους υπόλοιπους αγαπημένους ήρωες των παιδιών εμφανίζεται και στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα από τη νέα διαφήμιση της Amita FUN!, όπου τα Amitakia είναι πλέον μέρος της καθημερινής διασκέδασης των παιδιών και απολαμβάνουν όλοι μαζί την Amita FUN!, «Το πιο ζουμερό παιχνίδι».

Και επειδή η διάθεση για παιχνίδι δε σταματά, η νέα συσκευασία της ζουμερής γεύσης Amita FUN! Κοκτέιλ Καρότο έρχεται με εντυπωσιακά γραφικά και παιχνίδια οφθαλμαπάτης στο πίσω μέρος της, που θα ξεσηκώσουν την περιέργεια των παιδιών.

Η σειρά παιδικών χυμών Amita FUN! από την Coca-Cola Τρία Έψιλον εδώ και χρόνια έχει κερδίσει τη προτίμηση των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονέων, καθώς είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις διατροφικές τους ανάγκες. Ειδικότερα, οι παιδικοί χυμοί Amita FUN! συνδυάζουν την απολαυστική γεύση με την διατροφική αξία για τον παιδικό οργανισμό, καθώς είναι εμπλουτισμένοι με βιταμίνες B, C & E.

Λίγα λόγια για την Amita FUN!

Η Amita FUN! είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός για τα παιδιά,  χωρίς συντηρητικά και προσθήκη ζάχαρης (*), σε μοναδικές γεύσεις αγαπημένων φρούτων!  Η γκάμα των προϊόντων της Amita FUN! περιλαμβάνει 3 γεύσεις με βάση το μήλο, τη φράουλα και το καρότο, σε συσκευασίες 250ml ειδικά μελετημένες για τα παιδιά, ώστε να καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες τους για καθημερινή πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων. Οι ζουμερές γεύσεις των παιδικών χυμών είναι εμπλουτισμένες με βιταμίνες Β6, Β12, C & Ε σε ποσότητα που καλύπτει το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης, ανά συσκευασία. Οι συσκευασίες Tetrapak των 250ml των χυμών Amita FUN! έχουν νέα «φρουτένια» γραφικά και απεικονίζουν τόσο τα φρούτα και τις βιταμίνες που περιέχει ο κάθε χυμός, όσο και τα Amitakia, τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, Κάπτεν Μήλο, Φραουμίτα και Μαστροκαρότο , που προσκαλούν τα παιδιά να κάνουν παρέα και μέσα από το  site της Amita FUN! www.amitafun.gr, διασκεδάζοντας με ξέγνοιαστα, «ζουμερά»  και FUNτασμαγορικά παιχνίδια!

(*) Σημείωση: εκτός από την Amita FUN! Φρουτοποτό 3 Φρούτων