Χάστε τα κιλά των Xριστουγέννων μόνο με 20€

deltia typou 3_doctor_anytime_logo jpeg.jpg

Τις εβδομάδες των Χριστουγέννων μέσα στην ευρύτερη ευθυμία που επικρατεί, αφήνουμε τον εαυτό μας να βγει λίγο από το πρόγραμμα και να κάνει μικρές ή μεγαλύτερες παρασπονδίες. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Illinois ο μέσος ενήλικας τείνει να προσλαμβάνει 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια των εορτών.

Το www.doctoranytime.gr,  βοηθάει να απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά των εορτών και να γεμίσουμε τον οργανισμό μας με ευεξία αφιερώνοντας τον μήνα Ιανουάριο σε όλους όσους θέλουν να αισθανθούν πιο όμορφα με το σώμα τους!

Έως και 11 Φεβρουαρίου το doctoranytime.gr, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαιτολόγους που συνεργάζεται, προσφέρει την πρώτη επίσκεψη με κόστος μόνο 20€!

Η επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού,  λιπομέτρηση και  πρόγραμμα διατροφής.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, με τον διαιτολόγο της επιλογής σας, κάνοντας κλικ εδώ.

Και μην ξεχνάτε: Οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείτε, στο www.doctoranytime.gr θα βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, μέσα από τους 1.650 γιατρούς από 47 ειδικότητες. Μέσα από το site έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βιογραφικό του γιατρού, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος επίσκεψης και να κλείσετε ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή online!

dakila