Νέα χρονιά με διάθεση ανανέωσης από τα FITNESS!

deltia typou 3_fitnesslogo.JPG

Τα αγαπημένα σου δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS της Nestlé, ο  απόλυτος σύμμαχός σου για μια σωστή  και ισορροπημένη διατροφή υποδέχονται τη νέα χρονιά με αέρα ανανέωσης, χαρίζοντάς μοντέρνα σπαστά ποδήλατα σε 100 τυχερούς νικητές!

photoΜετά τις καταχρήσεις των γιορτών, ακολούθησε και εσύ το πρόγραμμα απλών καθημερινών ασκήσεων που θα βρεις στα ειδικά πακέτα των FITNESS και ανανέωσε εύκολα και γρήγορα την εμφάνισή και τη διάθεσή σου. Παράλληλα, στέλνοντας τον κωδικό που θα βρεις στις ειδικές συσκευασίες στο 54260 ή πληκτρολογώντας τον στο www.cerealspromo.gr ή στη Facebook σελίδα των FITNESS, facebook.com/NESTLEFITNESS μπορείς να συμμετέχεις στο μεγάλο διαγωνισμό και να είσαι ένας από τους 100 τυχερούς, που θα κερδίσουν τα μοναδικά και πρακτικά σπαστά ποδήλατα για ένα δυναμικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς!

Διάλεξε τη γεύση των FITNESS που σου ταιριάζει, ξεκίνησε τη νέα χρονιά με διάθεση ανανέωσης και ξαναβρές τη γραμμή που σου ταιριάζει ακλουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο διατροφής και άσκησης.