Η ΝΕΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

deltia typou 3_sweetspot.jpg

ΒΡΕΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ “SWEET SPOT

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε ένα χαρούμενο, φωτεινό & κουκλίστικο ζαχαροπλαστείο, το «The Sweet Spot» στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Βρες το δικό σου «Sweet Spot» επί της Ανδρέα Παπανδρέου 39 και μπες στον πιο γλυκό κόσμο όπου σε περιμένει μία διαφορετική γκάμα από μοναδικές λιχουδιές.

Cupcakes σε γεύσεις που δεν έχεις φανταστεί, τούρτες που νομίζεις ότι κατέβηκαν από τον παράδεισο, το πιο ελαφρύ New York Cheesecake που έχει γευτεί ο ουρανίσκος σου αλλά και λιχουδιές όπως candy γλειφιτζούρια & λαχταριστά Cookies για μικρότερες αμαρτίες, είναι μόνο λίγα από τα γλυκά που θα βρεις να ποζάρουν δελεαστικά στο πολύχρωμο décor του νέου καταστήματος!

Και όλα είναι γλυκά από σπίτι καθώς στο τιμόνι του κουκλίστικου αυτού ζαχαροπλαστείου βρίσκεται η οικογένεια Βιδάλη, μητέρα & κόρη βάζουν όλο τους το μεράκι και δημιουργούν μοναδικές λιχουδιές που μας κακομαθαίνουν!

Το «The Sweet Spot» έχει έρθει για να γίνει το νέο σημείο αναφοράς για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους ή στους φίλους τους την πιο γλυκιά ανταμοιβή, ενώ η «λαχταριστή» ατμόσφαιρα του σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του προσωπικού του εγγυώνται ένα ευχάριστο διάλειμμα, για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

Βρείτε και εσείς το δικό σας  «Sweet Spot» στο Χαλάνδρι, αλλά και το μεγαλύτερο «αδελφάκι», το εργαστήριο τους, στη Ν. Φιλοθέη, και αφεθείτε στις πιο γλυκές μυρωδιές και γεύσεις που έχετε «αισθανθεί» ποτέ!

{gallery}sweetspot{/gallery}